Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2015 - Anul XX, nr. 112 (5924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Dosare penale pentru doi şoferi care au accidentat biciclişti, dar nu au anunţat poliţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale, după ce au accidentat biciclişti, însă nu au anunţat poliţia, victimele lor ajungând ulterior la spital.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, primul eveniment rutier a avut loc vineri, când în jurul prânzului a ajuns la spitalul din Rădăuţi un bătrân în vârstă de 74 de ani, din comuna Suceviţa, care a declarat că, în acea dimineaţă, a fost lovit de un autoturism, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 17 A, în interiorul localităţii de domiciliu.

Septuagenarul a povestit că a virat stânga fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost acroşat de un autoturism VW Bora, la volanul căruia, au stabilit ulterior poliţiştii, se afla o femeie din comuna Marginea.

Deşi în primă fază bătrânul a declarat că nu a suferit leziuni corporale şi s-a dus la domiciliu, ulterior a început să acuze dureri şi a mers la spital. Chiar dacă vina pentru producerea evenimentului rutier e a biciclistului, şoferiţa în cauză va fi cercetată pentru că nu a anunţat poliţia despre accident.

Tot vineri, de data aceasta spre seară, la spitalul din Rădăuţi a ajuns un minor în vârstă de 14 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier în timp ce se deplasa pe bicicletă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.30, în Vicovu de Jos, din vina şoferului unui autoturism marca Dacia care era parcat pe marginea drumului. Şoferul în cauză, Victor P., în vârstă de 60 de ani, din localitate, a deschis portiera din stânga faţă fără să se asigure exact în momentul în care trecea adolescentul pe bicicletă.

După impact, biciclistul s-a ridicat acuzând dureri, însă a plecat la domiciliu însoţit de doi fraţi, împreună cu care se plimba cu bicicletele.

Şoferul Daciei a dus maşina în curtea locuinţei, fără însă să sesizeze organele de poliţie despre evenimentul rutier.

Au venit poliţiştii în schimb la el acasă şi i-au făcut dosar penal, după ce victima sa a ajuns la spital, câteva ore mai târziu. Minorul se simţea rău şi a fost dus de familie la spitalul din Rădăuţi, de unde a fost transferat la cel din Suceava şi unde a rămas sub supraveghere medicală, medicii stabilind că a suferit leziuni pentru care necesită 7-10 zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosare penale pentru doi şoferi care au accidentat biciclişti, dar nu au anunţat poliţia.
 Vizualizări articol: 1303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dosare penale pentru doi şoferi care au accidentat biciclişti, dar nu au anunţat poliţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei