Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2015 - Anul XX, nr. 112 (5924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Compania Marelvi a sărbătorit 20 de ani de activitate alături de parteneri şi de conducerea Dongbu Daewoo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Marelvi din Rădăuţi a împlinit 20 de ani de activitate. Evenimentul a fost sărbătorit într-o atmosferă de mare ţinută şi eleganţă la Gura Humorului, în sala de conferinţe a hotelului Best Western, acolo unde au fost prezenţi cei peste 300 de parteneri din ţară şi străinătate ai companiei Marelvi, dar şi conducerea Dongbu Daewoo Electronics Corp., grup care la rându-i a sărbătorit 20 de ani de existenţă pe piaţa românească şi cu care distribuitorul rădăuţean colaborează din anul 2014.

 

Mihalescul: "Sunt mulţumit de ceea ce am realizat în aceşti 20 de ani"

Proprietarul Marelvi, Dumitru Mihalescul, a ţinut să mulţumească tuturor partenerilor companiei pe care o conduce pentru foarte buna colaborare din aceşti ani, arătând că relaţiile s-au consolidat an de an, formând acum cu toţii "o mare familie". El s-a arătat onorat de prezenţa la acest eveniment a preşedintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics din Seul – Coreea de Sud, Shin Jung Soo, dar şi a directorului general al reprezentanţei din România, Chan Ryu, exprimându-şi speranţa că împreună vor realiza lucruri frumoase pe piaţa românească.

"20 de ani au trecut destul de repede. Nu a fost uşor, dar când ai trecut cu succes peste toate greutăţile satisfacţia nu se poate exprima în cuvine. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat în aceşti 20 de ani. Faptul că am semnat un contract cu Daewoo la nivel naţional pentru toţi distribuitorii şi retailerii din România, că am semnat un contract de exclusivitate în România cu producătorul german Liebherr nu este puţin lucru. Vreau să cresc în continuare compania, venind cu produse noi pentru piaţa românească pentru a dezvolta, pentru a crea locuri de muncă. În spatele meu sunt în jur de 500 de magazine cu peste 1.500-2.000 de angajaţi", a declarat Mihalescul.

 

Shin Jung Soo, preşedintele Dongbu Daewoo: "Puteţi conta pe sprijinul nostru şi sunt convins că eforturile noastre vor dezvolta acest business"

La rândul său, preşedintele Dongbu Daewoo Electronics Corp., Shin Jung Soo, s-a arătat foarte încântat că se află în "Bucovina, plai cu flori" şi a ţinut să le mulţumească atât celor de la Marelvi, cât şi partenerilor săi pentru colaborarea foarte bună cu grupul pe care-l conduce. "După 20 de ani suntem aici împreună să vorbim despre multă muncă, o muncă foarte grea, despre parteneriat, loialitate, respect şi un viitor comun", a declarat Shin Jung Soo.

El a dat asigurări că Daewoo va continua să ofere pieţei produse de calitate, care vor satisface cele mai exigente pretenţii. "Ca parte a angajamentului nostru vreau să vă asigur că o să oferim produse cât mai sofisticate şi cât mai economice, care protejează mediul, cu un design atrăgător şi modern, în acord cu dorinţele clienţilor. Pentru viitor ne dorim să continuăm eforturile în aşa fel încât să înţelegem dorinţele clienţilor noştri şi să fim cât mai flexibili cu aceste dorinţe şi nevoi. Sper că o să avem un succes strălucitor împreună. Puteţi conta pe sprijinul nostru şi sunt convins că eforturile noastre vor dezvolta acest business", a declarat preşedintele Dongbu Daewoo Electronics Corp.

Directorul general al reprezentanţei Dongbu Daewoo din România, Chan Ryu, şi-a arătat convingerea că afacerea va fi una profitabilă şi i-a îndemnat pe toţi să se bucure de succes. "Vorba multă nu aduce mare lucru, aşa că vă rog să vă bucuraţi alături de noi pentru produsele noastre şi să sperăm în succes", a spus Chan Ryu într-o română destul de bună.

Directorul de marketing al companiei rădăuţene, Marian Burlan, a declarat, la rândul său, că cei din echipa Marelvi sunt hotărâţi să ridice calitatea serviciilor la un nivel cât mai înalt şi să devină din ce în ce mai buni. "Ceea ce vă putem spune este că suntem extrem de motivaţi şi vom continua pe două planuri: în primul rând să ridicăm serviciile pe care le oferim la un nivel calitativ cât mai înalt şi în al doilea rând să îmbunătăţim în permanenţă relaţia pe care o avem cu producătorii. Este o relaţie crucială, care ne aşază practic pe talerul calităţii la aceeaşi masă cu jucători care au muncit mult, au cheltuit mult, au investit ca să devină foarte importanţi în piaţă", a spus Burlan.

 

Premiu pentru proprietarul Marelvi din partea Dongbu Daewoo

Proprietarul companiei Marelvi, Dumitru Mihalescul, a primit din partea preşedintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics Corp., Shin Jung Soo, drept premiu o plachetă "pentru angajamentul de fi partener în succesul nostru". La rândul său, Mihalescul le-a oferit tuturor partenerilor diplome de excelenţă pentru buna colaborare din aceşti ani.

Evenimentul "Marelvi - 20 de ani" s-a încheiat cu o tombolă unde au fost oferite 14 aspiratoare de ultimă generaţie.

Compania Marelvi oferă un număr important de locuri de muncă în zonă. A fost înfiinţată în anul 1995 cu capital exclusiv românesc de soţii Mihalescul. Primii cinci ani de activitate s-au desfăşurat în sectorul de retail de electrocasnice şi au fost marcaţi de o creştere constantă. Începând cu anul 2000 Marelvi s-a lansat în domeniul distribuţiei naţionale, identificând pe piaţa de electrocasnice oportunităţi ce au marcat dezvoltarea ulterioară a companiei. An de an în portofoliul Marelvi au intrat branduri de prestigiu şi odată cu trecerea timpului şi acumularea de experienţă a devenit un jucător complex, ajungând astfel în rândul importantelor firme de distribuţie de electrocasnice.

 

Compania Marelvi, unic distribuitor al produselor Liebherr şi Daewoo

Anul 2007 a dus Marelvi în topul jucătorilor din domeniu. În aprilie 2008 Marelvi a semnat parteneriatul cu producătorul german Liebherr, devenind astfel unic importator şi distribuitor al produselor frigorifice de uz casnic pe piaţa românească.

În 2014 compania rădăuţeană a semnat un parteneriat cu grupul sud-coreean Dongbu Daewoo Electronics Corp., fiind distribuitor exclusiv al produselor Daewoo pe piaţa autohtonă. Azi Marelvi este un important distribuitor naţional de echipamente electronice şielectrocasnice din România, la finalul anului 2013 cifra de afaceri înregistrată fiind de aproximativ 35 de milioane de euro. Sediul central al companiei este la Rădăuţi, având din 2010 şi un birou de reprezentanţă în Bucureşti. Deţine centre logistice poziţionate strategic pentru a putea deservi cu promptitudine cei peste 300 de clienţi, respectiv 500 de magazine de pe întreg teritoriul ţării: depozit central în Rădăuţi de 6.000 de metri pătraţi, depozite zonale în Bucureşti de 2.300 de metri pătraţi şi în Deva de 1.500 de metri pătraţi, iar pentru distribuţia produselor dispune de o flotă proprie compusă din 14 camioane.

Distribuie toate categoriile de produse electronice şi electrocasnice, având în gamă peste 25.000 de articole care acoperă necesităţile tuturor partenerilor. Portofoliul complex de produse ce combină peste 30 de branduri ale celor mai importanţi producători de produse electronice şi electrocasnice, stabilitatea financiară şi reţeaua extinsă de parteneri contribuie la reușita în distribuţie pe piaţa românească. Promptitudinea, experienţa şi profesionalismul sunt câteva dintre aptitudinile celor peste 100 de angajaţi repartizaţi pe departamente specifice: vânzări, marketing, achiziţii, logistică, financiar şi IT. A face parte din echipa Marelvi presupune un ritm susţinut de îmbunătăţirea performanţelor şi cunoştinţelor, de aceea compania investeşte în oamenii cu care lucrează, în competenţele lor profesionale şi abilităţile lor personale. Pentru că nu numai profesionalismul echipei poate face diferenţa în piaţă, Marelvi este o companie orientată către client, şi de aceea îmbunătăţeşte constant calitatea serviciilor pe care le oferă, având drept obiectiv atingerea excelenţei în satisfacerea cerinţelor partenerilor săi.

Specialiştii în marketing oferă consultanţă partenerilor de afaceri şi organizează diverse traininguri şi evenimente de lansare şi promovare a brandurilor din portofoliu. Marelvi investeşte în oameni şi tehnologie pentru a putea oferi consultanţă profesionistă cu privire la produse şi logistică, urmărind ca marfa să fie livrată în cel mult 48 de ore. Logistica este un pilon important în businessul de distribuţie, însă serviciile oferite de echipa Marelvi depăşesc graniţele logisticii, venind în întâmpinarea clienţilor cu o gamă variată, un stoc optim, oferte personalizate, campanii promoţionale, consultanţă de specialitate şi suport tehnic. Cei 20 de ani în domeniu au consolidat poziţia Marelvi pe piaţa electrocasnicelor din România, iar prin seriozitate, comunicare excelentă şi profesionalism a câştigat încrederea partenerilor din retailerul independent, reţelele naţionale şi internaţionale, din magazinele online, cât şi din cele specializate pe bricolaj sau a partenerilor din producţia de mobilier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Marelvi a sărbătorit 20 de ani de activitate alături de parteneri şi de conducerea Dongbu Daewoo.
 Vizualizări articol: 2124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Compania Marelvi a sărbătorit 20 de ani de activitate alături de parteneri şi de conducerea Dongbu Daewoo3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei