Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2015 - Anul XX, nr. 112 (5924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale poliţie

Amenzi de aproape 50.000 de lei, după o acțiune de control la afaceriştii cu material lemnos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenzi în valoare de aproape 50.000 de lei au fost aplicate de poliţişti după o acţiune de control la agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în domeniul exploatării, transportului, debitării şi comercializării materialului lemnos.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, acţiunea a avut loc săptămâna trecută, în intervalul 12-14 mai, fiind constituite echipe mixte de control din lucrători de poliție din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi specialiști silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic şi Cinegetic Suceava.  

„Acţiunea a vizat agenţii economici de pe raza judeţului Suceava care săvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Bilanţul acţiunii s-a concretizat în 12 societăţi comerciale verificate, patru autovehicule încărcate cu material lemnos fără acte şi 15 sancţiuni contravenţionale aplicate.

Singurul exemplu oferit de reprezentanţii poliţiei judeţene constă în neregulile găsite la o firmă din Găineşti, Slatina.

„S-a constatat faptul că agentul economic nu a respectat termenele de raportare în programul SUMAL, fapt pentru care, pe lângă sancţiunile contravenţionale aplicate (3 sancţiuni la Legea 171/2010 în valoare totală de 10.000 lei şi 2 sancţiuni la HG 470/2010 în valoare totală de 5.000 lei),s-a procedat şi la aplicarea sancţiunii complementare de suspendare a acordului de utilizare a documentelor cu regim special şi implicit a activității desfășurate, pentru o perioadă de 3 zile”, a precizat subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de aproape 50.000 de lei, după o acțiune de control la afaceriştii cu material lemnos.
 Vizualizări articol: 2229 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de aproape 50.000 de lei, după o acțiune de control la afaceriştii cu material lemnos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai ce sanctiuni ! trimis de
(18 mai 2015, 11:56:00
Daca suspendarea era de trei zile si o ora era dezastru pentru societate asa cu trei zile mai merge. Pai era vorba ca se vor face verificari pe ultimele 10-15 ani nu cu zile, asta suna a ridicol. Deci caini latra ursul inainteaza . Taierile ilegale si transport fara acte legale nu se vor estompa niciodata cu asemenea suspendari si cu amenzi care nui sperie pe explotatori de material lemnos. In acest domeniu trebuie o lege speciala , cu pedepse adecvate , nu cu suspendari pe trei zile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei