Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 mai 2015 - Anul XX, nr. 111 (5923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Crama cu Ştaif, noua locaţie în care sucevenii pot să asculte muzică lăutărească şi să savureze produse tradiţionale româneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au începând de ieri o nouă locaţie în care să-şi petreacă timpul liber, dar mai ales să savureze produse şi băuturi româneşti şi să asculte muzică live lăutărească. Este vorba despre Crama cu Ştaif, singura cramă din Suceava, locaţie deschisă în spatele complexului comercial Bucovina (fostul restaurant Da Vinci) de către proprietarii restaurantului Centru Vechi, Cristian Ioniţă şi Tudor Hotnogu.

Fără doar şi poate, Crama cu Ştaif este o locaţie unică în municipiul Suceava, evenimentul oficial de inaugurare având loc joi seara, în prezenţa prefectului judeţului, Constantin Harasim, a viceprimarului Sucevei Ovidiu Doroftei, dar şi a principalilor parteneri şi colaboratori.

La deschiderea Cramei cu Ştaif, managerul de marketing Edyt Urban a ţinut să precizeze că „faţă de ce a fost înainte, de acum sucevenii vor avea la dispoziţie o locaţie cu specific românesc, cu produse tradiţionale româneşti, inclusiv muzică lăutărească, muzică veche românească. Suntem convinşi că este ceva diferit faţă de ceea ce se întâmplă în Suceava şi sperăm că şi clienţii noştri se vor bucura de această locaţie”, a spus Edyt Urban.

Ea a adăugat că pe lângă mâncarea tradiţională românească, clienţii Cramei cu Ştaif vor avea la dispoziţie şi o gamă foarte largă de vinuri, de la nouă crame de prestigiu din România. „O nouă locaţie, o altă atmosferă, sunt ingredientele perfecte pentru a petrece în stil românesc, cu Ştaif. Amplasamentul locaţiei în zona centrală a Sucevei, o clădire cu istorie în Suceava (să nu uităm că este fosta Casă a Căsătoriilor), existenţa separeurilor unde se pot organiza evenimente private dar şi corporate şi, nu în ultimul rând, Grădina de vară, un loc retras, ce oferă un sentiment de intimitate clienţilor, sunt doar câteva motive pentru care Centru Vechi recomandă Crama cu Ştaif. Sub acelaşi felinar, cele două locaţii, Restaurantul şi Crama, suntem siguri că vom reuşi să oferim servicii „cu Ştaif”.”, a mai spus Edyt Urban.

Crama cu Ştaif din Suceava are aproximativ 100 de locuri în interior şi tot atâtea pe terasa de vară. Noua locaţie este deschisă de luni până joi de la ora 9:00 şi până la 1:00, vineri şi sâmbătă de la ora 11:00 la 3:00, iar duminică programul este de la 11:00 la 1:00. De precizat că pe lângă spectacolele live de la Crama cu Ştaif, sucevenii pot organiza aici şi evenimente personale, dar şi evenimente pentru companii, separeurile din interior oferind intimitatea necesară celor care aleg această locaţie.

La rândul său, unul dintre proprietarii Cramei cu Ştaif, Cristian Ioniţă, i-a invitat pe suceveni, şi nu numai, să vină în noua locaţie pentru a redescoperi atmosfera de altădată, din vechile crame sucevene. „Sperăm ca această locaţie să acopere această ţintă de consumatori, care altădată mergeau în cramele din Suceava. Odată cu dispariţia acestora, iată că s-a ivit posibilitatea să oferim noi această locaţie unde sucevenii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul. Noi considerăm că era nevoie de o astfel de locaţie. Este o cramă la care va fi disponibil un meniu tradiţional românesc, ca element principal, şi vinuri dintre cele mai alese”, a spus Cristian Ioniţă. Nu în ultimul rând, prezent la inaugurarea Cramei cu Ştaif, prefectul Constantin Harasim a ţinut să salute deschiderea acestei locaţii şi şi-a exprimat convingerea că sucevenii vor veni cu plăcere pentru a asculta „muzica de suflet” a lăutarilor şi pentru a degusta produsele româneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crama cu Ştaif, noua locaţie în care sucevenii pot să asculte muzică lăutărească şi să savureze produse tradiţionale româneşti.
 Vizualizări articol: 7025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 12 voturi
Crama cu Ştaif, noua locaţie în care sucevenii pot să asculte muzică lăutărească şi să savureze produse tradiţionale româneşti3.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura deşteaptă Ai nevoie de 8 oua, un pachet de unt, 300 g de zahar farin, un litru de lapte, 3-4 pachetele de zahar vanilinat si 10 linguri cu faina.Cum se prepară: citeşte continuarea pe Antena... Citeşte