Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mai 2015 - Anul XX, nr. 109 (5921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trafic rutier

Cea mai aglomerată zonă a judeţului este la Șcheia: 13.800 de vehicule în 14 ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele date de la recensământul circulaţiei, care a început de câteva zile şi va dura până în luna noiembrie, arată că cea mai aglomerată zonă a judeţului se află la Șcheia, pe tronsonul dintre cimitirul din localitate şi Dedeman, respectiv culoarul 74 Șcheia. Pe aici au trecut în 14 ore nu mai puţin de 13.800 de autovehicule.

Recensământul circulaţiei se desfăşoară o dată la 5 ani, în toată Europa, cu scopul de stabilire exactă a traficului rutier şi de evaluare a creşterii de la ultima măsurătoare. Datele sunt folosite în proiectare pentru calculul traficului de perspectivă şi implicit a sistemului rutier. De exemplu, la proiectarea unei şosele, datele din recensământul circulaţiei sunt folosite la stabilirea grosimii dalelor de beton pentru a rezista unui anumit trafic rutier.

În judeţul Suceava, pe drumurile naţionale punctele de monitorizare sunt pe E85 Siret - Iaşi, şase puncte, pe DN 29 Suceava - Botoşani, un punct, pe DN 17 Suceava - Vatra Dornei, trei puncte, pe DN 17A Câmpulung - Rădăuţi, două puncte, pe DN 17B Vatra Dornei - Broşteni, un punct şi pe DN 2E Fălticeni -Gura Humorului - Vicovu de Sus, un punct.

Pe drumurile judeţene şi comunale sunt 78 de puncte de recenzare. Până acum au fost făcute monitorizări în trei date, până în noiembrie mai sunt încă şapte. Ieri, durata de monitorizare a fost de 24 de ore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai aglomerată zonă a judeţului este la Șcheia: 13.800 de vehicule în 14 ore.
 Vizualizări articol: 1609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cea mai aglomerată zonă a judeţului este la Șcheia: 13.800 de vehicule în 14 ore3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură Greta Garbo, varianta ardeleană Ai nevoie de: Pentru foi: 400 g de făină, 200 g de unt (de prefarat untură), 40 g de drojdie proaspătă, 4 linguri de lapte, 4 gălbenuşuri, o lingură rasă de zahăr; Pentru cremă: 250 g de nuci măcinate, 250 g de zahăr, 4 albuşuri, un pliculeţ de... Citeşte