Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2015 - Anul XX, nr. 108 (5920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

IŞJ Suceava

Inspectorii şcolari adjuncţi dau astăzi examen pentru a-şi păstra posturile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei a programat astăzi concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector școlar adjunct de la Inspectoratul Şcolar Suceava şi director al Casei Corpului Didactic Suceava.

Reamintim că Gabriela Scutaru şi Cristina Teodorovici şi-au depus candidatura pentru ocuparea, în următorii patru ani, a funcţiilor de inspector şcolar adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Suceava. Gabriela Scutaru şi Cristina Teodorovici ocupă funcţia de inspector şcolar adjunct din 2012, fiind numite de Ministerul Educaţiei, cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui concurs.

De partea cealaltă, Constantin Mărgineanu şi Traian Duminică şi-au depus candidatura pentru şefia Casei Corpului Didactic (CCD) „George Tofan” Suceava. La conducerea Casei Corpului Didactic Suceava se află, din 2012, prof. Constantin Mărgineanu, fiind numit de Ministerul Educaţiei cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui concurs. Traian Duminică este profesor metodist în cadrul acestei instituţii.

Cei patru trebuie să se prezinte la sediul Ministerului Educaţiei, pentru a susţine probele de concurs. Doi sindicalişti suceveni vor participa la concurs în calitate de observatori.

 

Probele de concurs

Concursul pentru funcțiile de inspector școlar general adjunct cuprinde trei probe: evaluarea CV-ului (a rezultatelor obţinute în educaţie şi formare, a aptitudinilor şi competenţelor personale), susţinerea unui test grilă (timp maxim 30 de minute, utilizând calculatorul) şi interviu în faţa comisiei, în care sunt evaluate oferta managerială şi răspunsurile la întrebări referitoare la inspecţia şcolară, aplicarea legislaţiei şcolare, management educaţional şi deontologie profesională.

Testul grilă reprezintă rezolvarea a 10 itemi de management educaţional şi administrativ, dintre care doi itemi sunt formulaţi în limba străină aleasă de candidat. Fiecare item este punctat cu 0,85 puncte. Acest test se rezolvă pe calculator şi se trimite pe e-mail la comisia de concurs (1,50 puncte).

Punctajul maxim pentru fiecare probă de concurs este de 50 de puncte. Punctajul minim de promovare a fiecărei probe de concurs este de 35 de puncte. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectorii şcolari adjuncţi dau astăzi examen pentru a-şi păstra posturile.
 Vizualizări articol: 2178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Inspectorii şcolari adjuncţi dau astăzi examen pentru a-şi păstra posturile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de legume Ai trebuinţă de: 3-4 cepe, 2-3 morcovi, o ţelină (rădăcină şi frunze), pătrunjel (rădăcină şi frunze), o felie de dovleac plăcintar, o legătură de leuştean, două-trei linguri de orez, o jumătate de litru de borş, sare, piper; facultativ: 3 linguri... Citeşte