Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mai 2015 - Anul XX, nr. 107 (5919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măiestria copiilor

Atelier de creaţie la Centrul de Plasament ,,Mihail și Gavril” Solca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Beneficiarii Centrului de Plasament ,,Mihail și Gavril” Solca organizează astăzi, 12 mai, de la ora 12:00, un atelier de creaţie unde pot fi admirate diferite obiecte confecţionate cu măiestrie chiar de ei. Minunile ce ies din mâinile copiilor de la Solca pot fi admirate, iar cei care doresc pot să înveţe de la beneficiari tainele artei quilling (arta de a rula hârtia). Copiii şi tinerii din centrul de la Solca şi-au intitulat activitatea „Lucrăm, creăm, ne bucurăm împreună”.

„Bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina din inima fiecăruia”, au spus organizatorii, aşa că „împletind aceste stări, copiii din acest centru  realizează adevărate opere în arta quilling”. În cadrul Centrului de Plasament „Mihail și Gavril” Solca sunt ocrotiți copii şi tineri cu vârste între 3 și 22 de ani (unul dintre ei este student), care sunt beneficiari ai următoarelor servicii: educaţie non-formală, îngrijire specializată, asistență medicală, dezvoltare aptitudinală, socializare.

Centrul a încheiat acorduri de parteneriat cu Grădinița Poieni Solca, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, Școala Gimnazială Pârteștii de Sus şi Grădiniţa Nr. 3 „Dumbrava Minunată” – Dumbrăveni.

Purtătoarea de cuvânt a Protecţiei Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, a spus că „formarea deprinderilor de viață individuală se face prin atelierele din cadrul centrului: atelierul de tâmplărie, atelierul de sculptură-pictură, ferma agricolă etc.” La activitatea organizată de copiii de la Solca sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, elevi și dascăli ai Liceului Tehnologic “Tomșa Vodă” Solca, reprezentanţi ai Primăriei Solca, ai Grădiniței ”Muguri de Brad” Solca, ai Grădiniței Poieni Solca şi ai Poliției Solca. Este aşteptat să viziteze atelierul de creaţie şi un grup de oaspeți din Comunitatea ,,Junger Christen CCJC” din Bramsche – Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atelier de creaţie la Centrul de Plasament ,,Mihail și Gavril” Solca.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Atelier de creaţie la Centrul de Plasament ,,Mihail și Gavril” Solca5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei