Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mai 2015 - Anul XX, nr. 106 (5918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ZNSt

Concerte, proiecţii de filme şi concursuri, în prima săptămână a Festivalului „Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizatorii Festivalului „Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV”, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), au definitivat programul primei săptămâni a evenimentului ce se va desfăşura în perioada 11 - 31 mai.

Festivalul debutează luni, cu un concert Guess Who, care va avea loc pe esplanada din faţa corpului A, începând cu ora 20.00. În deschidere va cânta formaţia Artis Band, iar intrarea este liberă.

Marţi vor avea loc cursuri de prim ajutor, acţiuni de donare de sânge, seara devoratorilor de publicitate şi proiecţie de film.

Cea de-a trei a zi a festivalului cuprinde o vizită la Liceul Special Bivolărie, un târg de dulciuri, expoziţie de produse handmade şi un concert de muzică folk cu trupa Icarus, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei şi Music Express. Tot miercuri, rectorul USV, Valentin Popa, se va întâlni cu reprezentanţii organizaţiilor studenţeşti în cafeneaua Universităţii.

Zilele de joi şi vineri debutează cu un târg de carte în holul din corpul A. Joi şi vineri, studenţii vor organiza campanii antidrog, proiecţii de film, karaoke.

Ultimele două zile ale săptămânii aduc la USV concursul „Student pentru o zi” şi ateliere de lucru. Pe lângă acţiunile menţionate, studenţii vor putea lua parte la conferinţe şi prelegeri.

Programul complet al primei săptămâni din cadrul Festivalului ZNSt poate fi consultat pe pagina https://www.facebook.com/zilesinoptistudentesti.

Organizatorii Festivalului „Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV” anunţă peste 100 de evenimente (concerte, teatre, ateliere de lucru, concursuri, competiţii sportive, conferinţe, excursii, noaptea muzeelor, proiecţii de film în aer liber, foc de tabără, festival de film 3D, etc.) pe parcursul celor trei săptămâni de festival. 

„Zilele şi Nopţile Studenţeşti USV" este un proiect aflat la a V-a ediţie, având ca scop atragerea studenţilor din Universitatea Suceava spre participarea la activităţi extracurriculare, implicarea lor în activităţi de natură educaţională, culturală şi socială cu care aceştia să se identifice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concerte, proiecţii de filme şi concursuri, în prima săptămână a Festivalului „Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV”.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concerte, proiecţii de filme şi concursuri, în prima săptămână a Festivalului „Zile şi Nopţi Studenţeşti la USV”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei