Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2015 - Anul XX, nr. 102 (5914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În luna mai

Concursul naţional de filme de scurt metraj şi spoturi publicitare „Video Art”, la Colegiul „Petru Rareş”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă ediție a Concursului ”VideoArt”, competiţie naţională de filme de scurt metraj şi spoturi publicitare cu impact social pentru liceeni, se va desfășura în perioada 29-31 mai, la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava. Potrivit organizatorilor, „concursul reprezintă o modalitate de manifestare a creativității și imaginaţiei, dar şi un mod concret de implicare a tinerilor în problemele societăţii în care trăim”, secţiunile acestuia fiind Film de scurtmetraj și Spot publicitar cu impact social. Termenul de înscriere în concurs este 15 mai.

Secţiunea Film de scurtmetraj va cuprinde creaţii cinematografice cu durata de maximum 15-20 minute, în care libertatea de exprimare artistică este totală, elevii ţinând cont doar de alegerea temei în deplină concordanţă cu preocupările şi aspiraţiile vârstei: familia, şcoala, iubirea, călătoria (reportajul turistic), jocul şi joaca, excursia (în grup sau individual), documentarul (teme de interes cultural: artă, literatură, folclor, etnografie), eseul cinematografic etc. Vor fi apreciate originalitatea temei, valoarea textului literar dedicat şi modul artistic de realizare (scenariu, regie, efecte de imagine şi sonore, joc actoricesc etc.).

Secţiunea Spot publicitar cu impact social va cuprinde videoclipuri cu durata de maximum 60 secunde, dedicate prevenirii sau sensibilizării în ceea ce priveşte unele aspecte sociale cu implicaţii pentru întreaga societate (consum de droguri, tutun sau alcool în rândul tinerilor, delincvenţa socială juvenilă, combaterea sărăciei şi analfabetismului, viaţa comunităţii locale, aspecte inedite, convieţuirea interetnică etc.). Vor fi punctate caracterul mobilizator şi determinant al clipului şi valenţele sale cinematografice.

Informaţii suplimentare se pot obţine pe www.concursulvideoart.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul naţional de filme de scurt metraj şi spoturi publicitare „Video Art”, la Colegiul „Petru Rareş”.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concursul naţional de filme de scurt metraj şi spoturi publicitare „Video Art”, la Colegiul „Petru Rareş”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei