Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2015 - Anul XX, nr. 100 (5912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În ultimele zile

Cinci minore cu vârste între 9 şi 15 ani, rănite în accidente rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci minore au fost victimele a trei accidente rutiere petrecute la sfârşitul săptămânii trecute, au anunţat ieri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Primul dintre accidente s-a înregistrat în cursul zilei de joi, 30 aprilie, când o şoferiţă din comuna Dorneşti, Doina I., în vârstă de 41 de ani, se afla la volanul unui VW Golf, pe raza municipiului Rădăuţi, iar la intersecţia a două străzi a intrat în coliziune cu un autoturism Seat Toledo, la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 43 de ani.

În urma coliziunii, două surori în vârstă de 11, respectiv 14 ani, pasagere în autoturismul VW Golf, au suferit leziuni, fiind transportate la spital.

În seara zilei de 1 mai, în jurul orei 22.30, pe raza comunei Şcheia, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism VW Golf, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un localnic care nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum secundar.

În urma impactului, o fetiţă în vârstă de 9 ani, care se afla în atelajul hipo, a suferit leziuni pentru care necesită între 5 şi 7 zile de vindecare.

Al treilea accident s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30, pe strada Volovăţului din municipiul Rădăuţi. O tânără în vârstă de 34 de ani se afla la volanul unei Dacii Solenza şi nu a acordat prioritate unui Audi 80, condus de un tânăr de 19 ani, cele două autoturisme intrând în coliziune laterală.

Două  minore care se aflau în autoturismul Audi, o fată de 13 ani şi una de 15 ani, au fost rănite uşor, cu leziuni alegându-se şi fratele lor, de 19 ani, cel care se afla la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci minore cu vârste între 9 şi 15 ani, rănite în accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci minore cu vârste între 9 şi 15 ani, rănite în accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei