Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2015 - Anul XX, nr. 100 (5912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Una după alta

Când să iasă din arest, după expirarea ordonanţei de reţinere, au aflat că mai au de stat alte 24 de ore după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru indivizi acuzaţi de furturi pe raza mai multor localităţi din judeţ au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă, când să iasă din celulele în care au fost închişi, după ce procurorul a decis cercetarea în stare de libertate, au fost întorşi din drum, aflând că au primit încă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava arată că joi, 30 aprilie, lucrătorii Secţiei de poliţie rurală Bălcăuţi au efectuat două percheziţii în baza unor mandate obţinute de la Judecătoria Rădăuţi, percheziţiile fiind făcute la domiciliul unui tânăr în vârstă de 24 de ani, Alin H., din Dărmăneşti, dar şi la locuinţa unei femei în vârstă din Şerbăuţi, bunica fraţilor Cătălin şi Dorin B., în vârstă de 20, respectiv 23 de ani, despre care poliţiştii aveau informaţii că locuiesc la acea adresă şi nu la adresa lor din buletin (în comuna Dărmăneşti).

În urma percheziţiilor, explică poliţiştii, s-au găsit mare parte din bunurile furate cu câteva zile în urmă de la locuinţa unei femei din comuna Calafindeşti, dar şi alte bunuri, despre care se bănuieşte că provin din alte furturi.

Poliţiştii de la Bălcăuţi au decis să ia măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cinci tineri acuzaţi că au comis mai multe furturi pe raza localităţilor Dărmăneşti, Milişăuţi şi Bălcăuţi.

După expirarea ordonanţei de reţinere, deşi procurorul a decis cercetarea în stare de libertate, doar unul dintre suspecţi s-a întors acasă, restul de patru suspecţi întorcându-se din nou după gratii. Asta, după ce s-au emis alte ordonanţe de reţinere pe numele lor, de data aceasta de poliţiştii secţiei de la Dărmăneşti, care în aceeaşi zi au făcut patru percheziții la domiciliile lor şi în urma probatoriului strâns au stabilit că sunt autorii mai multor furturi comise pe raza localităților Șerbăuți, Calafindești, Siret și Negostina.

„Cercetările continuă în vederea documentării și probării întregii activități infracționale a suspecților, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”, a transmis duminică purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Când să iasă din arest, după expirarea ordonanţei de reţinere, au aflat că mai au de stat alte 24 de ore după gratii.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Când să iasă din arest, după expirarea ordonanţei de reţinere, au aflat că mai au de stat alte 24 de ore după gratii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei