Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2015 - Anul XX, nr. 100 (5912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Angajaţii unui supermarket, bătuţi şi ameninţaţi la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi sunt cercetaţi de poliţie, iar doi dintre ei au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore, după ce au făcut scandal în incinta magazinului Penny Market din municipiul Vatra Dornei şi i-au bătut pe şeful supermarketului şi pe doi paznici.

Agresiunea, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.30, scandalul fiind anunţat pe numărul unic de urgenţă 112.

Din cercetările poliţiei a reieşit că un grup de trei tineri a agresat personalul de pază.

Totul a pornit după ce unul dintre angajaţi l-a observat pe un tânăr în timp ce acesta din urmă încerca să sustragă o sticlă de băutură.

După ce-au vizionat şi imaginile de supraveghere video, poliţiştii au conturat scenariul bătăii ce a avut loc în incinta Penny Market.

 

Şeful de magazin şi doi agenţi de pază, luaţi la bătaie

Suspecţii sunt trei tineri din localitate, Andrei Sîrbu, în vârstă de 29 de ani, Andrei Petru Tocaciu, de 23 de ani, şi Adrian Ovidiu Tescu, de 26 de ani. Cei trei au intrat în magazin sub influenţa băuturilor alcoolice, lucru care i-a atras atenţia unui agent de pază, agent care l-a observat pe unul dintre tineri, susţin polițiştii, când a luat o sticlă de alcool de pe un raft şi a băgat-o sub haină. Atenționat să pună sticla la loc, tânărul în cauză, Andrei Petru Tocaciu, s-a conformat, iar ulterior acestuia şi celorlalţi doi amici ai săi li s-a cerut să părăsească magazinul.

În timp ce se deplasau spre casa de marcat, Andrei Sârbu, explică poliţiştii, a fost deranjat că este dat afară din magazin, susţinând că el nu a făcut nimic. Pentru a aplana scandalul a apărut şi şeful de magazin, Mihai N., în vârstă de 42 de ani, care i-a cerut tânărului să nu mai facă scandal, în caz contrar urmând să cheme poliţia.

În acel moment, se arată în comunicatul poliţiei, tânărul în vârstă de 29 de ani l-a scuipat pe şeful de magazin, după care l-a lovit, la bătaie sărind şi Andrei Petru Tocaciu.

Imediat au intervenit doi agenţi de pază, încercând să calmeze spiritele, însă şi aceştia au fost agresaţi de cei doi tineri.

După ce-au trecut de casele de marcat, agresorii, mai arată poliţiştii, s-au întors încercând să lovească din nou personalul de pază, însă au fost opriţi de cel de-al treilea tânăr, Adrian Ovidiu Tescu, care, aşa cum se observă şi pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, a încercat să aplaneze conflictul.

În cele din urmă, tinerii au părăsit magazinul, iar cei doi agenţi de pază agresaţi au ajuns la spitalul din localitate, fiind diagnosticaţi cu traumatism hemitorace stâng, respectiv traumatism hemitorace drept, şold drept.

Doi dintre tinerii implicaţi în scandal, Sîrbu şi Tocaciu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior, după expirarea ordonanţei de reţinere, fiind eliberaţi şi cercetaţi în stare de libertate, însă sub măsura controlului judiciar.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violențe şi amenințare”, a transmis duminică purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii unui supermarket, bătuţi şi ameninţaţi la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 3742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angajaţii unui supermarket, bătuţi şi ameninţaţi la locul de muncă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei