Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2015 - Anul XX, nr. 97 (5909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Batjocură şi nesimţire

Viceprimarul Sucevei, ameninţat de unul dintre subcontractorii Pfeiffer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bătaia de joc din municipiul Suceava, unde refacerea străzilor distruse a devenit un coşmar pentru mii de oameni, a căpătat o nouă dimensiune, după ce unul dintre viceprimarii oraşului a fost ameninţat de către unul din subcontractorii care se ocupă de aceste lucrări.

Incidentul s-a petrecut zilele trecute, când viceprimarul Lucian Harşovschi, care le stă ca un ghimpe în coastă constructorilor din proiectul de apă-canalizare, după ce le-a ars mai multe amenzi usturătoare, chiar şi de 7.500 de lei într-o singură zi, a făcut iar o vizită neanunţată pe teren.

Ce a găsit pe o stradă extrem de circulată din Burdujeni l-a făcut să-şi pună mâinile în cap. Strada Calea Burdujeni era închisă circulaţiei rutiere chiar de municipalitatea nu a fost nici măcar înştiinţată de această intenţie, nici gând să fi fost dată vreo aprobare.

Şanţul săpat în stradă tocmai fusese refăcut cu beton, deşi strada este cu asfalt, iar pământul scos, în loc să fie cărat în altă parte, era clădit în plină stradă, pe marginea şanţului.

„Mai mult de atât, cei care s-au ocupat de lucrare au betonat un spaţiu verde pe Calea Burdujeni, iar semnele de circulaţie care ar fi trebuit să fie puse în stradă ca protecţie protejau spaţiul verde betonat. Muncitorii de acolo au făcut un ciubuc, dar atât de bine, încât l-au şi protejat cu indicatoare rutiere, iar pe stradă au lăsat pământul”, a povestit Harşovschi, la comandamentul de marţi dimineaţă.

La câteva minute după sosirea sa, la locul cu pricina a apărut şi patronul firmei care a executat respectiva lucrare pentru firma Pfeiffer. Numai că, prins cu musca pe căciulă, acesta, în loc să facă tot posibilul să aducă lucrurile la normal, a încercat să-l intimideze atât verbal, cât şi fizic pe viceprimarul care şi-a „băgat nasul” în afacerile sale.

„S-a ajuns chiar să primesc ameninţări, injurii, adresate de unul dintre subcontractori pe un ton ridicat. Eu unul nu reacţionez la ameninţări aşa cum se aşteptau unii şi îi asigur că nu au de câştigat nimic”, a spus Lucian Harşovschi, care i-a întors spatele patronului nervos, evitând un conflict care putea degenera.

 

„Trecem iarăşi la sancţiuni”

De altfel, viceprimarul sucevean le-a transmis celor de la Pfeiffer că începând de astăzi a expirat răgazul de două săptămâni solicitat de cei care se ocupă de acest proiect.

„Ni s-a solicitat un răgaz de două săptămâni pentru a pune lucrurile în ordine, garantându-ni-se că în municipiul Suceava lucrărilor vor fi făcute cu celeritate şi se vor preocupa de readucerea la starea iniţială. Miercuri expiră acest termen de două săptămâni şi nu se vede nici o îmbunătăţire”, a spus Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei a spus că are de gând să verifice toate străzile pe care lucrează Pfeiffer, inclusiv cele raportate ca finalizate şi recepţionate, pentru că deja se constată probleme grave pe unele dintre ele.

„Încetaţi bătaia de joc la adresa sucevenilor! Trecem iarăşi la sancţiuni, pentru că se pare că nu se poate face nimic cu vorba bună, iar din banii strânşi vom reface noi străzile”, le-a mai spus Lucian Harşovschi, care a fost desemnat de primarul ion Lungu să se ocupe de această problemă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul Sucevei, ameninţat de unul dintre subcontractorii Pfeiffer.
 Vizualizări articol: 4768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Viceprimarul Sucevei, ameninţat de unul dintre subcontractorii Pfeiffer4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte bine le face... trimis de
(29 apr 2015, 11:38:00
felicitari, foarte bine le faceti antreprenorilor, trebuie amendati pentru ca isi bat joc de drumurile din Suceava, pe unde trec ei lasa prapad,.
Am inteles ca ar trebui sa aduca drumul la starea initiala dupa finalizarea lucrarilor, pai atunci SA RESPECTE CONTRACTUL, NU STIU PANA CAND O SA ACCEPTAM SA FACA LUCRU DE MANTUIALA SI SA-SI BATA JOC DE NOI!
1.1  RE: Foarte bine le face... trimis de
(29 apr 2015, 12:16:54
De acord ca trebuie sa-i amendeze pe multi dintre constructori, dar .... Hai sa vedem realitatea, asta a dormit in papuci si nici nu a cracnit pe vremea PDL, cad era subalternul lui Lungu, ca deh, nu era sa deranjeze sefu, ci doar sa-l pupe in .... Amu, cand Lungu e evident in dizgratie, spera in continuare la ciolan si se da cocos (fara nicio aluzie la finantatorul PDL, alaturi de puscariasa Ritzi pe care chiar Harshovschi o pupa de zor, finantari despre care evident ca habar nu are, desi avea ceva fonctii in PDL).
Mai e si varianta unui posibil nou botez unde se pot incasa venituri de 1 miliard, declarat de PDL-istul Harsh?, pt care nu stiu daca a platit sau nu 16%. Daca tot l-a declarat, sa plateasca! Nu? Pai daca e vice, de ce nu inca un botez?
Hai SA TRAITI BINE!
1.2  RE: Foarte bine le face... trimis de
(29 apr 2015, 13:12:50
Acesta de mai sus este un PSD-ist PUPINCURIST PLĂTIT! Lasă lumea apolitică să comenteze TE ROG!
1.3  RE: Foarte bine le face... trimis de
(29 apr 2015, 13:43:04
pe astia platiti de PSD sa comenteze pe aici ii cunosti de la o posta ... au un tipar anume

1. Harsovschi face un lucru rau , sar la gatul lui si dau cu el de pamant
2. Daca face o treaba buna , tot sar la gatul lui si isi aduc ei aminte din negura vremurilor de un lucru rau pe care l-a facut Harsovschi di iar dau cu el de pamant !

... bravos .....

am si eu o intrebare pentru postacii astia: cat mai e tariful .......?
1.4  RE: Foarte bine le face... trimis de
(29 apr 2015, 13:46:13
cata dreptate are ady70!

eu zic in felul urmator , daca tot e sa rascolim in rahat hai sa vedem ce a facut predecesorul lui Harsovschi ( si aici ma refer la Varvara)

- a fost numit vice-primar (bravo, felicitari)
- a stat in birou
- s-a ascuns pe la el la firma
- a fost demis ( si inca odata bravo, felicitari)!
2.   Mda trimis de
(29 apr 2015, 13:16:07
Nu zic că şoferii nu au nici o vină dar drumurile proaspăt asfaltate sau peticite nu se lasă aşa fără să fie semnalizate corespunzător. Circulă pe facebook poze de la oameni care au rămas cu maşina înfiptă în drum, chiar nu e normal aşa ceva.
3.   Adevarul doare PASTAIE? trimis de
(29 apr 2015, 13:52:05
Nu am nicio aparteneta politica, dar chiar si nickname matale ma face sa cred ca nivelul intelectual (adica nu prea cred ca ai minte) e mic, atat dupa limbaj, dar mai ales dupa concluziile pripite fara nicio baza. PSD-ist eu? Hahahahahahah. Cat despre pupaturi, le-a aplicat individul asta oportunist cel putin la puscariasa Ritzi, am auzit insa ca nu ar fi singura puscariasa pupata si sustinuta de asta.
Ar fi mai simplu sa incerci sa ceri parerea unui sucevean cu ceva minte ca sa-ti spuna marile realizari in precedentul mandat a lui Hars..., dar si sa-i verifici declaratiile de avere ca sa vezi ca si chestia cu MILIARDUL e adevarata. Sa fi durut oare chestia cu impozitarea acelui MILIARD? Poate ANI sau DNA ne lamureste.
Doar pt celor ce citesc cu raspundere si gandesc ceea ce se scrie, e evident ca trebuie amendati constructorii nesimtiti care-si bat joc.
3.1  RE: Adevarul doare PASTAIE? trimis de
(29 apr 2015, 16:57:54
ok, pentru tine cei care au nume de legume, animale ți se par cretini? idiot comunistoid
4.   HARSOVSCHI = UN MARE HOT!! trimis de
(29 apr 2015, 14:06:37
DEGEABA O DAI ACUM COTITA VICEPRIMARELUL CU O GRAMADA DE FIRME PRIN ORAS. NU FI CHIAR TAMPIT CA LUMEA NU MAI GUSTA DIN"GOGOSI" VANDUTE DE TINE. ESTI O PUSLAMA , AI RAMAS UN SOAREC DE MAXI-TAXI DOAR CA ACUM AI FIRMA TA DE TAXIURI. ITI BATI JOC DE NOI TU CU MAFIOTUL DE LUNGUL! SA VA DAIE DUMNEZEU CATI MAI MULTI ANI DAR RACOROSI!... SUNTETI RUSINEA ORASULUI NOSTRU ! LA URMATOARELE ALEGERI VA CADEA SI PSD SI PNL IN SUCEAVA VETI VEDEA ! ATUNCI VOI VETI PRIMI CE MERITATI DE MULT TIMP! LA PUSCARIE CU VOI!
5.   NOT COMENT! trimis de
(29 apr 2015, 15:30:39
Daca ar scrie pe diplome, absolvent de incultura, 99% din frumosii astia ar pleca din cauza rusini. Cine a semnat contractul, cine a scris ca se pot afla si subcontractorori in el? Voi afisati un papagal care are ca pargii cateva amenzi neglijabile. A, inculturistii va fac viata amara, o meritati!
6.   Bieti raslibeliti trimis de
(29 apr 2015, 16:14:10
Articolul asta este la comanda.. asta e prima impresie. Prea multa vulva la comentarii pentru un tis bas de stire. Ce sa spun .... pic si poc sau "boc" se cearta amical pentru prostire mediatica. Prietenesii astia "e" brat la brat. Daca postati multe comenturi mey luserilor credeti ca o sa va faceti mai multi "activisti" ?. Mey , voi folositi metode batranesti de prin anii 2000. Nu asa adunati activisti, mey profesionistilor platiti din bani "donati de populatie" adica publici .
6.1  RE: Bieti raslibeliti trimis de
(29 apr 2015, 17:46:06
Te rog sa ramai la stadiul de vulva, iti plac scoicile?
6.2  RE: Bieti raslibeliti trimis de
(30 apr 2015, 22:09:57
A fost o aroganta gandita mey "prostica" , mey scoica mao. Ce sa-i ceri lu nea prostica cel cu aia mica , care de pe niste "proxiuri" posteaza cu o gramada de aidiuri sa para ca lumea pune botu la vrajeala..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei