Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2015 - Anul XX, nr. 97 (5909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reguli

Reclamagiii de profesie, eliminaţi de la audienţe la Prefectura Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a schimbat regulile de acordare a audienţelor la instituţia pe care o conduce. Potrivit ordinului nr.155/ 24 aprilie a.c., semnat de Harasim, începând cu luna mai a.c., audienţele la prefect nu mai sunt dimineaţa, ci după-amiază, nu se mai acordă săptămânal, ci din două în două săptămâni, şi sunt condiţionate de competenţele pe care le are prefectura şi de alte reclamaţii anterioare, pe aceeaşi problemă.

Astfel, cei care de 15-20 de ani şi-au făcut un obicei din a merge în audienţă la prefect şi a reclama orice problemă nu mai au ce căuta acolo, după noul regulament. Ordinul semnat de Constantin Harasim precizează că ”nu se vor acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile”. De asemenea, ”persoanele care au primit un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu mai pot beneficia de încă oaudienţă având acelaşi subiect fără să prezinte documente suplimentare”.

 

400 de persoane au fost în audienţă la prefectură numai de la începutul anului 2015

Înscrierea în audienţă la prefect şi la subprefect se face pe bază de cerere scrisă, depusă la Prefectură, la Compartimentul Informare Relaţii Publice şi Secretariat sau trimisă online, cu cel puţin cinci zile lucrătoare înainte de data solicitată. Prefectul Constantin Harasim acordă audienţe în zilele de marţi, în prima şi a treia săptămână din lună, între orele 14.00-16.00, iar subprefectul Atanasă Nistor - în zilele de vineri, în a doua şi a patra săptămână din lună, în intervalul orar 10.00-12.00. Ordinul prefectului Harasim mai precizează că persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului fără a se fi înscris în audienţă primesc consiliere în limita atribuţiilor instituţiei, de la funcţionarii instituţiei,  conform programării, de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00.

Numai de la începutul acestui an, la prefectul de Suceava au fost în audienţă 320 de persoane, iar la subprefect 80 de persoane. Problemele pe care au venit să le reclame sunt dintre cele mai diverse, de la sesizarea abuzurilor unor funcţionari până la scandaluri între vecini, între rude, solicitarea de locuri de muncă, fapte de corupţie reale sau imaginare, probleme de fond funciar etc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamagiii de profesie, eliminaţi de la audienţe la Prefectura Suceava.
 Vizualizări articol: 2189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Reclamagiii de profesie, eliminaţi de la audienţe la Prefectura Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei