Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2015 - Anul XX, nr. 97 (5909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

„Isteţii de la Arbore”

Elevii suceveni au câştigat patru premii I la un concurs interjudeţean de matematică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Şcoala Gimnazială ,,Luca Arbure”, din comuna Arbore, a găzduit cea de-a şaptea ediţie a concursului interjudeţean  de matematică ,,Isteţii de la Arbore”, competiţie în cadrul căreia elevii suceveni au obţinut patru premii I, două premii II, cinci premii III şi peste 50 de menţiuni.

La confruntarea tinerilor matematicieni din clasele IV-VIII au participat 160 de elevi şi peste 40 de cadre didactice din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Vaslui.

Vasluienii s-au întors acasă cu două premii II şi o menţiune, ieşenii au luat un premiu I, un premiu II şi o menţiune, iar la Botoşani au plecat două menţiuni.

La clasa a IV-a, premiul I a fost cucerit de Iarina Emma Ivanovici, de la Şcoala Gimnazială ,,Ştefan Bârsănescu” Iaşi, premiul II de Andreea Bosovici, de la Şcoala Gimnazială ,,Regina Elisabeta” Rădăuţi, iar premiul al III-lea de Fabian Şutu, de la Liceul Tehnologic ,,Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos.

La clasa a V-a, Ana Maria Nuţu, de la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Rădăuţi, a fost distinsă cu premiul I, Sabina Ciubotaru, de la Şcoala ,,Bogdan Vodă” Rădăuţi, a obţinut premiul al II-lea, iar Rareş Andrei Beşa, de la Liceul Tehnologic Cajvana, premiul al III-lea.

Premiul I la clasa a VI-a a fost câştigat de Andrei Cristian Airinei, de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bogdăneşti, premiul II a fost adjudecat de Matei Maxim, de la Liceul Tehnologic ,,Mihai Busuioc” Paşcani, iar premiul III de Călin Semeniuc, de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi.

La clasa a VII-a, primul loc a fost ocupat de Călin Parascan, de la Şcoala Gimnazială      ,,Luca Arbure” Arbore, locul II – Diana Ifrosa, de la Şcoala Gimnazială Nr. 6 Vaslui, iar locul III - Andrei Cusiac, de la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Rădăuţi.

La clasa a VIII-a, locul I a fost câştigat de Mihai Horodincă, de la Şcoala Gimnazială ,,Bogdan Vodă” Rădăuţi, locul II – Mălina Radu, Şcoala Gimnazială Nr. 6 Vaslui, şi locul III - Maria Donisan, de la Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Rădăuţi.

Premiile au fost asigurate prin sponsorizarea oferită de familia Fănel şi Maria Buliga din Arbore, care şi în acest an a pus la dispoziţie suma necesară premierii celor mai merituoşi elevi, iar familia Bogdan şi Mihaela Horodincă a oferit diplome şi medalii.

Acest concurs a fost iniţiat şi este organizat anual de profesorul de matematică Gheorghe Leonte, sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava prin inspectorul pentru matematică, Marinela Cristina Cimpoeşu, inspectorul pentru învăţământ primar, Dumitru Ioan Puiu, dar şi de profesorul Petru Nicuţă, directorul Şcolii Gimnaziale ,,Bogdan Vodă” Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii suceveni au câştigat patru premii I la un concurs interjudeţean de matematică.
 Vizualizări articol: 2119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii suceveni au câştigat patru premii I la un concurs interjudeţean de matematică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei