Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2015 - Anul XX, nr. 95 (5907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rele tratamente

O fetiţă de 3 ani a ajuns la spital cu urme de agresiune după ce mama ei a plecat în străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 3 ani a ajuns la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava cu urme de violenţă pe corp, micuţa fiind adusă la unitatea spitalicească de bunica sa. Aceasta din urmă luase fata în îngrijire de la mama micuţei, care i-a adus-o şi i-a spus să aibă grijă de copilă, întrucât ea pleacă în străinătate. Cazul de agresiune a ajuns la urechile autorităţii de protecţie a copilului şi a fost sesizat şi Poliţiei comunale Şcheia, care a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de „rele tratamente aplicate minorului”. Ancheta o vizează pe nimeni alta decât pe mama fetiţei în vârstă de 3 ani de zile.

Cazul nu este unul nou pentru autorităţi. Fata în vârstă de 3 ani, adusă pe lume de o anume Elena Bacău, acum în vârstă de 22 de ani, din Şcheia, a fost dată în plasament imediat după ce a fost născută. Anul trecut a fost preluată de mama sa, care a ţinut-o în jur de 3 luni de zile, după care a încredinţat-o pentru creştere şi îngrijire unei femei din Ciprian Porumbescu, Viorica Bergheaua, bunica copilei din partea tatălui.

 

Bunica a dus fetiţa la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava vinerea trecută

În luna martie a acestui an, mama a luat-o din nou la ea pe micuţă, spunând că are posibilitatea să aibă grijă de ea, la domiciliul la care stătea, în comuna Şcheia. Femeia s-a răzgândit însă din nou şi a dus-o pe copilă la Ciprian Porumbescu, la bunică. Aceasta din urmă a acceptat să o preia pe fată şi a declarat ulterior că tânăra i-a spus că pleacă în străinătate şi de aceea nu mai poate avea grijă de fiica ei. Vinerea trecută, Viorica Bergheaua a venit cu fetiţa la spital, cerând ajutor medical pentru îngrijirea urmelor de violenţă de pe corpul acesteia.

Rămâne de văzut ce vor decide autorităţile competente pentru ca acest copil să nu mai treacă prin traumele care nu l-au ocolit până acum.

Din informaţiile pe care le avem, mama fetei este deja plecată din ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiţă de 3 ani a ajuns la spital cu urme de agresiune după ce mama ei a plecat în străinătate.
 Vizualizări articol: 3501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
O fetiţă de 3 ani a ajuns la spital cu urme de agresiune după ce mama ei a plecat în străinătate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sa o gasim pe jigodia asta... trimis de
(27 apr 2015, 22:50:24
tiganca asta ordinara acum umbla poate prin italia,hai sa o gasim si sa o facem de ras in italia,o dam la televizor aici pe un canal italian..sa vada ce rasa de jigodie ordinara e tiganca asta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei