Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2015 - Anul XX, nr. 95 (5907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petrecere cu pumni

Bătaie generală la discotecă, între tineri din două sate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O petrecere organizată sâmbătă noapte la discoteca din centrul satului Pârteştii de Sus, comuna Cacica, s-a transformat într-o bătaie generală, între localnici şi tineri din comuna Mănăstirea Humorului. Scandalul a pornit după ce un grup de tineri din comuna vecină au venit la discotecă, iar cei doi agenţi de pază cu care avea contract societatea care deţine localul nu a putut face faţă situaţiei. La faţa locului au intervenit numeroase forţe de la Poliţie şi de la Jandarmerie, fiind identificaţi, în primă fază, 12 agresori.

 

Poliţiştii din localităţile din jur, trimişi de urgenţă la faţa locului

Discoteca a fost organizată de SC „Picasol” din Cacica, într-o locaţie aflată în centrul satului Pârteştii de Sus. Poliţia a fost alertată pentru prima dată prin numărul de urgenţe 112 în jurul orei 2.20. Primii poliţişti ajunşi la faţa locului au realizat imediat că scandalul este unul de proporţii, astfel că au dat alarma la Poliţia oraşului Gura Humorului. Rând pe rând, la faţa locului au ajuns echipaje de la Secţia Rurală Păltinoasa, Posturile de Poliţie Drăgoiești, Berchișești, Păltinoasa, Pârteștii de Jos și o echipă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gura Humorului. Tinerii aflaţi sub influenţa alcoolului şi foarte recalcitranţi au fost în cele din urmă imobilizaţi şi ridicaţi de echipajele de poliţie.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că scandalul spontan a izbucnit în interiorul discotecii, iar tineri ieşiţi afară s-au încăierat ulterior într-o intersecţie din centrul localităţii, unde membri ai celor două grupuri s-au lovit reciproc.

 

12 agresori identificaţi, alţii căutaţi

Poliţiştii au identificat ca participanţi la scandal 12 tineri cu vârste între 17 și 26 de ani. Aceştia s-au încăierat atât în discotecă, cât şi afară, o parte fiind localnici, iar restul din comuna Mănăstirea Humorului.

Din fericire, bătaia între tineri nu a avut consecinţe grave. O ambulanţă deplasată la faţa locului s-a întors la bază fără a prelua nici un rănit.

Numărul participanţilor la agresiune este mai mare, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a continua cercetările

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate pentru identificarea tuturor participanţilor, iar cauza urmând a fi soluționată procedural de Postul de Poliție Cacica”, a declarat Epureanu.

Tinerii care s-au bătut sâmbătă noapte au scăpat, cel puţin pentru moment, doar cu amenzi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie generală la discotecă, între tineri din două sate.
 Vizualizări articol: 4869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Bătaie generală la discotecă, între tineri din două sate3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SALBATICI........ trimis de
(27 apr 2015, 14:45:52
Niste salbatici......
2.   Astia nu sunt tarani... trimis de
(27 apr 2015, 22:55:50
taranu roman e un om gospodar,cu scoala putina dar cu spor de munca,,parazitii astia din satele sucevene sunt niste rapanosi imputiti care nu au ce face pe acasa si asteapta sambata sa-si ieie tricoul alb si sa mearga in gropa din sat unde pune muzica..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei