Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2015 - Anul XX, nr. 94 (5906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsire de libertate

Și-a adus înapoi acasă, sub ameninţarea cuţitului, fosta concubină şi copiii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Adâncata a fost încătuşat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind acuzat că şi-a sechestrat fosta concubină, care îl părăsise şi se mutase la Salcea. Tânărul cu pricina, susţin poliţiştii, şi-a adus înapoi acasă fosta concubină şi cei doi copii sub ameninţarea cuţitului.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, când, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Vasile Marin, în vârstă de 24 de ani, a intrat fără drept în casa fostei sale concubine, o tânără în vârstă de 20 de ani, cerându-i să se întoarcă la el acasă.

Cum tânăra nu a fost de acord, Vasile Marin, susţin anchetatorii, a început să o ameninţe cu moartea, a lovit-o şi a scos un cuţit, obligând-o practic pe victimă să-i ia şi pe cei doi copii ai lor, în vârstă de zece luni, respectiv doi ani şi jumătate, şi să  meargă cu el, în satul Feteşti, comuna Adâncata, unde agresorul are domiciliul.

Abia a doua zi, în jurul orei 10.00, poliţia oraşului Salcea a fost sesizată de o rudă a tinerei luate cu forţa de acasă în miez de noapte.

 „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și lipsire de libertate, agresorul  fiind reţinut  preventiv pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare  preventivă”, a transmis vineri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a adus înapoi acasă, sub ameninţarea cuţitului, fosta concubină şi copiii.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și-a adus înapoi acasă, sub ameninţarea cuţitului, fosta concubină şi copiii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei