Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 apr 2015 - Anul XX, nr. 94 (5906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De astăzi

Căldură doar pe timp de noapte, în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Temperaturile mai ridicate înregistrate în ultimele două zile au determinat conducerea societăţii de termoficare a Sucevei, Termica SA, să ia decizia de a reduce programul de furnizare a căldurii.

Astfel, începând de astăzi, căldura va mai fi asigurată doar pe timp de noapte celor aproximativ 20.000 de familii de suceveni racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Noul program de asigurare a încălzirii locuinţelor începe de la ora 22.00 şi se încheie la 06.00 dimineaţa, după cum a precizat administratorul special al Termica, Ovidiu Dumitrescu.

Locatarii unora dintre blocurile din municipiul Suceava au solicitat oprirea căldurii chiar şi de acum două săptămâni, fiindu-le oprită furnizarea agentului termic din gigacalorimetrele montate la intrare în bloc.

Alţii au închis singuri aceste gigacalorimetre, uneori fără a se consulta cu vecinii, încât s-a ajuns ca la Termica să fie depuse reclamaţii de la cei nemulţumiţi că stau în frig, chiar de problema nu era de la societatea de termoficare, ci de la vecinii decişi să facă economii cu orice preţ.

Au fost şi cazuri în care, convinşi că au habar de ceea ce fac, locatarii s-au apucat să închidă singuri căldura, pentru ca mai apoi să facă reclamaţii la Termica că nu beneficiază de apă caldă de câteva zile. În urma verificărilor făcute, a rezultat că singurii responsabili erau tot ei, pentru că au închis apa caldă, atunci când au umblat să oprească căldura.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldură doar pe timp de noapte, în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Căldură doar pe timp de noapte, în municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei