Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2015 - Anul XX, nr. 93 (5905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Calificativ

Managerul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu, a primit „foarte bine” la evaluarea anuală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Râmbu, a primit calificativul „foarte bine” la evaluarea anuală a activităţii pe care a desfăşurat-o în această funcţie. Rezultatul evaluării anuale a fost publicat ieri de Consiliului Judeţean Suceava, perioada analizată fiind întreg anul 2014. Pe site-ul CJ Suceava se precizează că acordarea calificativului „foarte bine” s-a făcut după ce a fost analizată întreaga activitate pentru anul 2014 pe care Vasile Râmbu a desfăşurat-o în calitate de manager al Spitalului Judeţean, pe baza dosarului de evaluare depus de acesta şi a indicatorilor de performanţă asumaţi prin contractul de management.

Consiliul Judeţean a anunţat recent şi rezultatele evaluărilor anuale ale managementului de la Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural „Bucovina” şi Biblioteca „I.G. Sbiera” din Suceava.

Astfel, directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a primit nota 9,96 la evaluarea activităţii pe perioada anului 2014, el luând nota 10 la interviul susţinut şi 9,91 la analiza raportului de activitate.

În ceea ce-i priveşte pe managerii Centrului Cultural „Bucovina” şi Bibliotecii „I.G. Sbiera” din Suceava, Viorel Varvaroi, respectiv Gheorghe – Gabriel Cărăbuş, ambii au primit nota 10 din partea comisiei care le-a evaluat activitatea managerială pe parcursul anului 2014. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Managerul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu, a primit „foarte bine” la evaluarea anuală.
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Managerul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu, a primit „foarte bine” la evaluarea anuală1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șalăul meu Curăță șalăul, crestează-l în mai multe locuri, tăvălește-l în făină, apoi așaza-l într-o tavă sau într-o cratiță și toarnă peste el zeamă de lămâie, sare piper si pătrunjel tocat.Într-o cratiță pui una sau două... Citeşte