Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2015 - Anul XX, nr. 92 (5904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concedii avantajoase

Vacanţe ieftine pentru profesorii suceveni, pe litoralul românesc şi în staţiunile balneoclimaterice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii din învăţământul sucevean vor beneficia, şi în acest an, de sejururi avantajoase pe litoralul românesc şi în staţiuni balneoclimaterice.

Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS) a încheiat parteneriate cu operatorii din turism pentru ca oamenii şcolii să aibă parte de concedii mult mai ieftine comparativ cu oferta standard a hotelurilor.

În oferta trimisă de sindicat şcolilor din judeţ figurează sejururi la Căciulata (hotel Traian), Felix (hotel Padis), Eforie Nord (hotel Petrolul şi Traian), Olimp (hotel Pam Beach, fostul Muntenia) şi Cap Aurora (complex Onix - Safir). Preţurile pentru un sejur încep de la 400 de lei şi pot ajunge la peste 1.000 de lei.

Prof. Dumitru Irimia, vicepreşedintele ASIS, a precizat că, în 2014, peste 600 de membri de sindicat au solicitat bilete de odihnă sau tratament. 

„Cei care au mers cu bilete de la noi au fost mulţumiţi de condiţii, de preţ. Pentru acest an, deja am trimis oferta în şcoli şi au început să vină şi primele solicitări. Mai mult de atât, trebuie de menţionat că şi pensionarii din învăţământ, foşti membri de sindicat, pot solicita bilete”, a menţionat Dumitru Irimia.

 

Oferta hotelurilor

Pentru un sejur de şase nopţi, cu masă inclusă, în staţiunea Olimp, la hotel Pam Beach, oamenii şcolii vor trebui să scoată din buzunare de la 438 de lei, la început de sezon, la 660 de lei, în plin sezon estival. Hotelul este renovat, iar camerele au mobilier nou. Copiii sub 14 ani au anumite reduceri.

La Eforie Nord, ASIS a încheiat parteneriate cu hotelurile Traian şi Petrolul.

La hotel Petrolul, pentru şapte nopţi cu demipensiune, preţurile sunt între 595 şi 945 de lei, iar pentru cinci zile, între 425 şi 675 de lei. Petrolul este amplasat în centrul staţiunii Eforie Nord, camerele sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, televizor şi baie proprie.

La hotel Traian, costurile pentru o persoană, în cameră dublă, cu demipensiune, timp de şapte nopţi, sunt între 595 şi 770 de lei, în funcţie de perioadă.

Nici cei care lucrează în sistemul educaţional şi suferă de diverse boli nu au fost uitaţi, dat fiind faptul că sindicaliştii au negociat sejururi şi în staţiunile balneoclimaterice. Aceştia au ajuns la o înţelegere cu reprezentanţi hotelieri din Căciulata, unde profesorii pot petrece zece zile, cu 800 de lei (cazare, masă, trei proceduri pe zi şi ape minerale).

Hotelul Traian dispune de bază proprie, situată în incinta hotelului, unde se pot trata afecţiuni digestive, afecţiuni renale, afecţiuni reumatismale, afecţiuni respiratorii, afecţiuni cardio-vasculare, afecţiuni metabolice şi afecţiuni alergice.

La Felix, hotel Padis, în extrasezon, şapte nopţi într-o cameră dublă, costă 355 sau 600 de lei pentru o persoană, iar în sezon 525 sau 770 de lei.

Detalii şi informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul ASIS, persoană contact Dumitru Irimia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţe ieftine pentru profesorii suceveni, pe litoralul românesc şi în staţiunile balneoclimaterice.
 Vizualizări articol: 3086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Vacanţe ieftine pentru profesorii suceveni, pe litoralul românesc şi în staţiunile balneoclimaterice3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ziaristi neinformati trimis de
(23 apr 2015, 11:14:40
Aceste asa zise vacante sunt cel mai umilitor mod de a trata profesorii. Cred ca nici asistatii social nu s-ar simti in vacanta in aceste locuri. Hotelurile din proprietatea capilor din sindicatele din invatamant sunt vechile hoteluri comuniste, pline de mucegai si cu acele mochete imbacsite de praf din anii 80. Mobilierul este dezmembrat si plin de carii, iar lenjeria este pamantie. RUSINE si sindicatelor si mai ales acestor "ziariati", care dau astfel de stiri. Cumpar eu o vacanta de asta si o ofer gratis autorului articolului, sa vad daca mai are neinspiratia de a mai scrie despre "avantajele" de care benefeciaza profesorii.
2.   Ai dreptate Ilinca! trimis de
(23 apr 2015, 12:29:39
Cei de la sindicat care se ,,lauda,, cu aceste realizari marete vor avea surpriza ca in acest an, cel mult 5 % din cei care au fost anul trecut cu ,,ajutorul,,lor vor mai solicita astfel de bilete.
E adevarat ca in aceste locatii conditiile sunt infecte. Chiar daca si pe internet isi fac propaganda, cand ajungi la hotel te ingozesti de realitate...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei