Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2015 - Anul XX, nr. 92 (5904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Sucevenii care vor veni în audienţă la Prefectură vor fi triaţi în funcţie de problemele pe care le au

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să se înscrie în audienţă la Prefectura Suceava vor fi triaţi în funcţie de problemele pe care vor să le prezinte conducerii acestei instituţii. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat în cursul zilei de ieri că intenţionează să emită un ordin prin care vor fi stabilite o serie de reguli cu privire la audienţe. Potrivit prefectului, toţi cei care vor să se înscrie în audienţă vor trebui să completeze un formular în care să precizeze care este problema pe care doresc să o aducă la cunoştinţă Instituţiei Prefectului. Astfel, petenţii vor trebui să anunţe dacă au probleme de fond funciar, sociale sau de altă natură cu vor să vină la audienţe şi să ofere detalii cu privire la acestea. De asemenea, în formular se va menţiona dacă persoana care se înscrie în audienţă s-a mai adresat în scris Prefecturii, dacă s-a mai prezentat la audienţe, dar şi dacă există un proces în instanţă pe rol în legătură cu problema reclamată. Nu în ultimul rând, în noul formular se va preciza dacă în problema semnalată există o hotărâre judecătorească definitivă.

De precizat că înscrierile la audienţele acordate de prefect se vor face doar în scris, cu cel puţin o săptămână înaintea acordării acestora. Potrivit noilor reguli care vor fi stabilite, nu se vor mai acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile defavorabile celor care vin în audienţă. Nu în ultimul rând, persoanele care au primit deja un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu vor mai putea beneficia de încă o audienţă având acelaşi subiect.

În acelaşi timp, Constantin Harasim a spus că intenţionează să schimbe şi programul audienţelor pe care le acordă populaţiei. În momentul de faţă prefectul acordă audienţe în ziua de marţi, între orele 10:00 şi 14:00. După schimbarea programului, audienţele prefectului se vor ţine tot în ziua de marţi, dar între orele 14:00 şi 16:00. Constantin Harasim a precizat că a luat această decizie deoarece au existat situaţii în care nu a putut să ţină audienţele deoarece în calitatea pe care o are trebuia să reprezinte Prefectura la diverse evenimente care au avut loc în judeţul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii care vor veni în audienţă la Prefectură vor fi triaţi în funcţie de problemele pe care le au.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii care vor veni în audienţă la Prefectură vor fi triaţi în funcţie de problemele pe care le au0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei