Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2015 - Anul XX, nr. 87 (5899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Prefectura, Consiliul Judeţean, AJOFM şi Primăria Gura Humorului vor să-şi dezvolte comunicarea prin reţelele de socializare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru instituţii publice sucevene, Prefectura, Consiliul Judeţean, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Primăria Gura Humorului, intenţionează să-şi dezvolte comunicarea publică prin intermediul reţelelor de socializare. Cele patru instituţii sunt partenere în cadrul unui proiect intitulat „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media”, coordonat de Asociaţia APDD – Agenda 21 și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Practic, prin proiectul în care cele patru instituţii sucevene sunt partenere, acestea ar urma să-şi dezvolte comunicarea prin site-uri precum Facebook, Twitter, YouTube, Linked In, Google + sau Instagram.

Pentru stabilirea modului de implementare a acestui proiect, în cursul zilei de ieri, la sediul Palatului Administrativ a avut loc o şedinţă de evaluare la care au fost prezenţi prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, directorul Direcţiei comunicare şi relaţii internaţionale din cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Adriana Cîrciumaru, precum și reprezentanţi ai celor patru instituţii partenere și ai voluntarilor din proiect.

„În cadrul întâlnirii au fost prezentate rapoartele de monitorizare internă realizate de instituţiile publice sucevene partenere în cadrul proiectului. Au fost prezentate, de asemenea, și rapoartele de monitorizare externă, realizate de echipa locală de voluntari implicaţi în proiect, Asociaţia Școlară Suceveană pentru Educaţie și Dezvoltare – ASSED. Întâlnirea a avut scopul schimbului de bune practici între instituţii, în vederea îmbunătăţirii componentei de e-government în administraţia publică la nivel local”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Suceava.

De precizat că pe site-ul de internet al Consiliului Judeţean Suceava a fost publicată pentru a fi dezbătută public strategia de comunicare prin social media a acestei instituţii. În documentul respectiv se precizează faptul că această strategie are ca scop o informare cât mai corectă şi transparentă a tuturor tipurilor de public ţintă cu privire la activităţile administraţiei judeţene. Aceeaşi strategie ar avea ca efect şi schimbarea atitudinii şi a comportamentului publicului ţintă în relaţiile cu activităţile, iniţiativele şi politicile Consiliului Judeţean Suceava. Specialiştii acestei instituţii menţionează faptul că atingerea acestor obiective se va realiza prin modernizarea site-ului oficial dar şi prin „întărirea” contului de Facebook al CJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura, Consiliul Judeţean, AJOFM şi Primăria Gura Humorului vor să-şi dezvolte comunicarea prin reţelele de socializare.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura, Consiliul Judeţean, AJOFM şi Primăria Gura Humorului vor să-şi dezvolte comunicarea prin reţelele de socializare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop domnesc După tradiția satului românesc, astăzi încep „Joile domnești”, timp de nouă săptămâni la rând, cu interdicții ce trebuie respectate. În Joile domnești nu se iese cu plugul în câmp, căci e pericol... Citeşte