Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2015 - Anul XX, nr. 86 (5898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiune umanitară

Mai multe familii nevoiaşe au primit daruri din partea pasionaţilor de motociclete din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe familii nevoiaşe din Suceava au primit în pragul sărbătorilor pascale pachete cu dulciuri, alimente şi hăinuţe pentru copii din partea Chopper Academy MC – Suceava. Acţiunea umanitară iniţiată de pasionaţii de motociclete a fost agreată şi de alţi oameni de bine care s-au alăturat grupului şi au mers împreună cu băieţii îmbrăcaţi în geci de piele inscripţionate cu Chopper Academy MC, pentru a le face o bucurie copiilor care altfel nu ar fi primit un cadou de sărbători.

Printre cei vizitaţi de motociclişti s-a numărat şi o familie numeroasă din Burdujeni, care are şase copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. Mama celor şase minori este casnică, iar tatăl copiilor lucrează în construcţii, doar atunci când are comenzi. Familia Corduneanu beneficiază de o masă gratuită la cantina de ajutor social. Cei şase minori, împreună cu părinţii, stau în două camere mici (bucătărie şi dormitor), în casa bunicilor din partea mamei. În aceeaşi casă mai locuiesc şi alte rude. Simona Estera Corduneanu, mama copiilor, ne-a spus: „Nici nu am cuvinte să le mulţumesc celor care au venit cu cadouri pentru copii în prag de Paşte. Nu credeam că cineva ne va ajuta şi pe noi. Copiii s-au bucurat mult de dulciuri şi hăinuţe. Să mă ajute Dumnezeu să pot să-i cresc şi să le asigur cele necesare. Au avut un Paşte cu de toate. A fost o bucurie mare pentru ei şi pentru noi”.

Printre copiii care au primit daruri de la Chopper Academy MC – Suceava s-au numărat şi câţiva orfani, copii care de sărbători simt şi mai mult lipsa unuia dintre părinţi. Darurile primite de Paşte le-au mai înseninat puţin sărbătorile.

Membrii Chopper Academy MC – Suceava au spus că vor continua să organizeze  acţiuni umanitare, să ajute oameni nevoiaşi, pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe familii nevoiaşe au primit daruri din partea pasionaţilor de motociclete din Suceava.
 Vizualizări articol: 1656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai multe familii nevoiaşe au primit daruri din partea pasionaţilor de motociclete din Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac ca la Muntele Athos Rețeta ce urmează mi-a fost „dăruită” de unul dintre cei mai cunoscuți monahi de pe Muntele Athos din zilele noastre. Nu, nu este unul dintre acei schimnici duhovnici, căutați de toată lumea pentru vorbele-i înțelepte. Părintele... Citeşte