Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 apr 2015 - Anul XX, nr. 86 (5898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Aquarius Center

63 de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul acţiunii ,,Târgul de vise al iepuraşului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

63 de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul acţiunii ,,Târgul de vise al iepuraşului”, care s-a desfăşurat în pragul sărbătorilor pascale, la Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc. Acţiunea, ajunsă la a doua ediţie, a fost iniţiată de Sebastian Crăciun, în vârstă de 12 ani, care suferă de tetrapareză spastică, elev în clasa a V-a la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, căruia i se mai spune şi „Micul poet”. Ajutoarele de nădejde ale lui Sebi şi ale mamei sale, Ancuţa Iuliana Crăciun, au fost omul de afaceri Nicolae Troaşe (Aquarius Center) şi fiul său Andrei Troaşe, preotul Constantin Norocel, aceştia oferind o zi minunată copiilor cu nevoi speciale din Câmpulung Moldovenesc. Împreună cu o firmă de catering, organizatorii le-au dăruit tuturor copiilor bolnavi pachete constând în prăjituri, pizza, dulciuri, suc şi fructe.

Ancuţa Iuliana Crăciun ne-a spus că la acţiune au participat şi elevi ai Şcolii Gimnaziale „George Voevodica”, ai Şcolii Gimnaziale „Bogdan Vodă”, precum şi ai Colegiului Naţional „Dragoş Vodă”, din Câmpulung Moldovenesc, îndrumaţi de dascălii lor. Scopul a fost acela de a-i ajuta pe copiii mai puţin norocoşi ca ei să privească cu optimism spre viitor şi să se bucure că nu sunt singuri. „Spre bucuria noastră, implicare şi ajutor am primit şi de la Detaşamentul de jandarmi din Câmpulung Moldovenesc, de la Organizaţia Orizonturi şi, mai ales, de la personalul de la Casa de tip Familial <Visătorii>, care au extras zece bilete, cu alte cuvinte au făcut zece copii fericiţi, oferindu-le cadouri şi toată dragostea şi atenţia după care tânjesc copiii cu nevoi speciale”, a completat mama lui Sebi.

 

„Să vedem abilitatea din cuvântul dizabilitate”

Cei mici, dar şi tinerii cu dizabilităţi au petrecut o zi de neuitat în compania echipei Wowie Kids, care le-a pictat chipurile, încercând să le descreţească frunţile.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, s-a alăturat organizatorilor şi a făcut trei copii fericiţi, oferindu-le cadouri. De asemenea, Mihăiţă Negură a contribuit cu masa şi sucurile pentru toţi copiii şi a sprijinit întreaga acţiune, împreună cu personalul de la biroul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Sebi a fost încântat că părinţii copiilor cu dizabilităţi au înţeles pe deplin care este rolul acţiunii ,,Târgul de vise al iepuraşului”, „acela de a ajuta copiii cu dizabilităţi să devină vizibili, să conştientizăm că aceşti copii există şi că au nevoie de oamenii din jurul lor”. „Sunt convins că anul viitor vom fi ca o mare familie în jurul acestor copii, pentru că majoritatea persoanelor implicate în acţiune în acest an sunt acei oameni care au extras bilete şi anul trecut sau cei care au sponsorizat aceşti copii şi cu ocazia acţiunii <Şi tu poţi fi Moş Crăciun>”, ne-a spus Sebi. El i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi la acţiunea de la Aquarius Center să-i privească pe toţi copiii ca pe nişte copii normali, „să vedem abilitatea din cuvântul dizabilitate”, şi le-a mulţumit tuturor oamenilor care au răspuns provocări de a face cât mai mulţi copii fericiţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 63 de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul acţiunii ,,Târgul de vise al iepuraşului”.
 Vizualizări articol: 1805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
63 de copii cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul acţiunii ,,Târgul de vise al iepuraşului”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac ca la Muntele Athos Rețeta ce urmează mi-a fost „dăruită” de unul dintre cei mai cunoscuți monahi de pe Muntele Athos din zilele noastre. Nu, nu este unul dintre acei schimnici duhovnici, căutați de toată lumea pentru vorbele-i înțelepte. Părintele... Citeşte