Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 apr 2015 - Anul XX, nr. 84 (5896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident în noapte

Un şofer băut a zburat cu maşina din sensul giratoriu într-un gard

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer în vârstă de 35 de ani, din Botoşani, care conducea un autoturism VW Golf, a intrat cu viteză excesivă în sensul giratoriu de la intrarea în Păltinoasa dinspre Gura Humorului, maşina răsturnându-se şi ajungând în gardul de beton al benzinăriei din apropiere. Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, la miezul nopţii, şoferul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, scăpând uşor în urma violentului impact.

Din ancheta poliţiştilor rutieri rezultă că şoferul, Constantin Aghiorghiesei,  având direcţia de deplasarea Gura Humorului - Păltinoasa, a intrat cu viteză neadaptată în sens giratoriu, pierzând controlul asupra direcţiei. Autoturismul a acroşat mai întâi scuarul din amenajarea rutieră, după care a zburat efectiv în gardul de beton al benzinăriei din apropiere. Bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe zeci de metri.

Botoşăneanul a fost diagnosticat preliminar cu multiple excoriaţii ale feţei şi un traumatism cranian uşor, leziuni care nu au necesitat internarea. Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i s-au recoltat şi probe biologice de sânge, la Spitalul orăşenesc Gura Humorului. În mod normal, concentraţia de alcool în sânge se va cifra în jurul valorii de 1,2 la mie.  

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut a zburat cu maşina din sensul giratoriu într-un gard.
 Vizualizări articol: 4897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un şofer băut a zburat cu maşina din sensul giratoriu într-un gard5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 apr 2015, 13:03:54
Daca nu e zidul  ☭  e scuarul  ☭ , bizonii sunt nevinovati chiar si cu aburi de alcool in cap. Fratilor din partea mea construiti cate mai multe asa zise ziduri ale  ☭  sa se poata opri bizonii in ele sa nu nenoroceasca pe altii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei