Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2015 - Anul XX, nr. 79 (5891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

6-10 aprilie

Săptămâna curăţeniei de primăvară în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Fălticeni organizează, în perioada 6-10 aprilie, „Săptămâna Curăţeniei de Primăvară”. Activităţile care se vor desfăşura sub acest generic au ca scop salubrizarea şi igienizarea carosabilului şi a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă, plantarea de arbori şi arbuşti ornamentali şi colectarea de deşeuri reciclabile.

Pe 8 aprilie, Şcoala Gimnazială Nr. 1 ,,Alexandru Ioan Cuza” va salubriza parcul ,,Nada Florilor”, Parcul Primăriei, Parcul Bibliotecii Municipale „Eugen Lovinescu” şi străzile Sucevei şi Nicu Gane, în zona şcolii. Şcoala Gimnazială Nr. 2 „Ion Irimescu” va face curăţenie în zona Dumbrava Minunată, în zona fostului cinematograf, pe bdul Revoluţiei şi pe partea dreaptă a străzii 2 Grăniceri, în timp ce Şcoala Gimnazială Nr. 3 „Mihail Sadoveanu” va salubriza străzile Magazia Gării şi Matei Millo, spaţiile verzi de pe partea stângă a străzii 2 Grăniceri, dar şi pe cele de pe străzile Republicii, Ana Ipătescu şi Victoriei. Elevii de la Şcoala Gimnazială Nr. 6 „Vasile Ciurea” vor schimba faţa oraşului pe străzile Serpentina Buneşti, Cap. Ciofu, zona spaţiului verde de pe străzile Republicii (parte stângă), 13 Decembrie şi Obor.

Liceenii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” vor aduna gunoaiele de pe str. Câmpului, de pe strada Pleşeşti Gane, până la intrare în satul Petia, str. Horticolei şi str. Tudor Vladimirescu. Cei de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” vor putea fi întâlniţi de la intrarea în oraş (staţia OMV–Petrom) până la ieşirea spre Baia şi până la motelul Stibina, în Parcul Prefecturii şi în Parcul Ambulatoriului de Specialitate (Policlinicii). Elevii Colegiului „Vasile Lovinescu” vor face curăţenie în zona Băncuţă, pe străzile Voluntari şi Pictor Dimitrie Hârlescu, Ion Creangă, 9 Mai şi pe spaţiile verzi din cartierul Maior Ioan.

Primarul municipiului, Gheorghe Cătălin Coman, a precizat: „Cu toate că acţiuni de salubrizare sunt efectuate zilnic, în această perioadă, administraţia locală va colabora cu instituţiile de învăţământ care şi-au arătat disponibilitatea pentru această acţiune de amploare, pentru schimbarea imaginii oraşului. Primăria Fălticeni, prin Sectorul salubrizare, şi operatorul serviciului de salubritate SC Goscom SA vor asigura sacii pentru colectarea gunoiului, ridicarea şi transportul acestora. PET-urile, dozele de aluminiu şi deşeurile feroase şi neferoase vor fi colectate selectiv”.

Pe 9 aprilie, elevii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” vor planta arbori şi arbuşti în zona Nada Florilor, cei de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, pe strada Plutonier Ghiniţă, iar cei de la Colegiul „Vasile Lovinescu”, în zona  străzii Broşteni, pe malurile Pârâului Târgului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna curăţeniei de primăvară în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna curăţeniei de primăvară în Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei