Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 apr 2015 - Anul XX, nr. 79 (5891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Patru autoturisme şi ţigări de contrabandă de aproape 65.000 de euro, reţinute la Vicovu de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contrabandiştii de ţigări din zona de munte a judeţului au primit o lovitură „sub centură” după ce poliţiştii de frontieră suceveni le-au confiscat patru maşini şi aproape 30.000 de pachete de ţigări. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vinerea trecută, în jurul orei 06.30, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a observat un colet cu ţigări în curtea unei gospodării din Vicovu de Sus, iar în livada acesteia alte colete, cât şi două staţii de emisie recepţie.

În acelaşi timp, lucrătorii de la graniţă au mai găsit în apropiere patru maşini suspecte. În timpul acţiunii un tânăr a fost reţinut, după ce oamenii legii au tras un foc de avertisment. La controlul efectuat asupra maşinilor de teren, în două dintre acestea au fost descoperite alte colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care bărbatul, ţigările şi cele patru autoturisme au fost duşi la Poliţia de Frontieră, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 29.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 290.000 de lei. Persoanei reţinute, F.T., un minor de 17 ani, din Vicovu de Sus, i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă. El a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele patru autoturisme de teren au fost indisponibilizare în vederea continuării cercetărilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru autoturisme şi ţigări de contrabandă de aproape 65.000 de euro, reţinute la Vicovu de Sus.
 Vizualizări articol: 3550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Patru autoturisme şi ţigări de contrabandă de aproape 65.000 de euro, reţinute la Vicovu de Sus5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   The Poltergeist Phenomenon from Radauti PD trimis de
( 6 apr 2015, 14:06:15
De urjență să se numere țâgările, bucățâcî cu bucățâcî.
Apoi să fie date în custodie la Camera de Corpuri Delicate de la Meliția din Rădăuți.
Cu siguranță că Lola Cicci di Tormenta XI o să admită, fără ezitare, cererea de confiscare specială a duhanului.

Că p-ormă o să se întâmple niște questii ciudate cu nicoțiana asta, e altă povistire Science-fiction.
Ș-așa nu se interesează niminea de soarta tabacului confiscat și nici nu dă niminea socoteală pentru asăminea potlogării în Republica Absurdă, Mafiotică și Omertică a Rădăuților.

Păi te gioci, bre, cu clica „Cosa Nostra” înrădăcinată în glia Capitalei informale a Părții de Sus a Bukowinei de Gios?

O mână (miliția politică) spală pe alta (parchetul de pe lângă Lege) și amândouă spală obrazul (judecăcătoriei).
Te gioci, bre?i dont know
2.   Republica golănească și mafiotică a Rădăuților trimis de
( 6 apr 2015, 14:23:56
Schema de funcționare a mecanismului de fabricare a unui dosar penal, pus în cârca guralivilor incomozi și

Schema prin care clanurile mafiotice își spală reciproc obrazul năclăit de rahatul abominabilelor fărădelegi
link sus, la modulul Facebook.

Din punct de vedere procedural, NU SE POATE EVADA DIN GĂLEATA MAFIEI RĂDĂUȚENE.

Potlogăriile comise într-un dosar penal, prefabricat în cea mai autentică manieră a SECURITĂȚII din timpul colectivizării, potlogării comise de molodețul kaghebist de la 13 Miliție politică, sunt atacate cu plângerea penală corespunzătoare și întemeiată.
Profitându-se de abrogarea unui articol din Legea poliției Române, competența materială a urmăririi penale revine ... însuși Parchetului Rădăuți.

Cum ar veni, Parchetul Rădăuți are competența de soluționare a unor potlogării produse într-un dosar AL PARCHETULUI RĂDĂUȚI, fapte penale comise de un lucrător de poliție judiciară, aflat în relații de serviciu cu Parchetul Rădăuți?

Parchetul Rădăuți e un câine maidanez care stă pe labele de dinapoi și-și  ☭ propria sülă, lustruindu-și cöaiele întru legalitate și temeinicie?

Dar despre principiul general al celor 2 paliere jurisdicționale, impuse oricărei proceduri judiciare, s-a renunțat în ÎMPUȚITA ASTA DE ȚARĂ?

Practica controlului ierarhic al actelor și măsurilor efectuate de procurori și Parchete nu se mai aplică în Absurdistanul neosecurist din Rroemenica?

Parchetul Rădăuți centrează, Parchetul Rădăuți marchează gol cu capul și tot Parchetul Rădăuți extrage mingea din plasă și o așează la mijlocul terenului?

Ba mai mult, culmea, competența Camerei preliminare de a judeca contestațiile la golăniile acestui Parchet revine acelei Judecătorii de care aparține așa-zisa persoană vătămată - Lola Cicci di Tormenta.
2.1  RE: Republica golănească și mafiotică a Rădăuților trimis de
( 6 apr 2015, 14:25:31
Practica unitară a Parchetelor și instanțelor, referitoare la declinarea competenței ori de câte ori sunt indici temeinici că imparțialitatea procurorului sau a judecătorului poate fi afectată, o dăm ÎN PÏZDA MĂ-SII?

Ne ștergem cu ea dosul cu o nemaipomenită voioșie oligarhică a „clanului mafiotic” rădăuțean?

Ei bine, din acest cerc vicios, din această găleată a golănașilor rădăuțeni, procedural, nu se poate ieși decât într-un singur mod.

TAZ știeeeeee cum! *

(* art. 38. alin. (1), lit. c) N.C.p.p.)

Dă-te năibii de puștiulică cu dinți de lapte. Este timpul să intri sub tăvălug și să dai sama pentru mizeriile securiste pe care le-ai introdus în dosar.

Mulțumește-i anticipat prostanului de milițian care te-a băgat în căcat!)

JIHAAAAAD!

ODINU AKBAAAAAAR!
3.   La Început a fost CUVÂNTUL... trimis de
( 6 apr 2015, 14:47:19
legenda: citatul nu este din „Facerea”, ci din „Făcătura” numerotată 4203/P/2014
Iar cuvântul cel guraliv este cel din data de 3 decembrie 2013, articolul din Monitorul de Suceava „Transelectrica a lăsat 700.000 de suceveni fără energie electrică”, comentariul 1.
(apoi, în decursul anilor, sumedenie de comentarii la articole ce dezvăluiau abuzurile, fărădelegile, potlogăriile și nelegiuirilor golănașilor din mirobolanta Parte de Sus a Bukowinei de Gios)

Molodețului kaghebist Greuceanu Djerjinsky Gică-Vaniușa i s-a înfoiat bastonul din kur, simbol al onoarei profesionale și însemn al apartenenței la tagma milițienilor de rit vechi.
Motiv pentru care a simțit un elan proletar de a acționa ILEGAL, monitorizând fără mandat, dispoziție pe line operativă sau plângere prealabilă, viața, activitatea, ocupațiile, locurile frecventate, felul de a fi ale UNUI CETĂȚEAN LIBER, AFLAT ÎN DEPLINĂTATEA DREPTURILOR SALE FUNDAMENTALE.

Molodețul kaghebist și-a amintit de începuturile carierei sale mizerabile de agent de miliție, petrecută pe străzile din Rădăuți (nu de alta dar intelectul jalnic al molodețului nu i-a permis să treacă cu succes peste examenul de admitere de la Academia de poliție „Al. I. Cuza”)

Acum, după ani și ani, parvenit fiind cu cinul de agă al Secției 13 de Miliție politică, după parcurgerea de tip LZS a vreunui căcat de facultate, actualul starșîi leitenant Greuceanu Vaniușa s-a simțit dator să sară întru apărarea foștilor lui colegi de serviciu, actualmente duhănitori fruntași ai tabacului din Camera de corpuri delicte.
Mai departe povestea urmează stereotipul narațiunilor securisto-milițienești:
(vezi schema din linkul publicat la modulul FB)

Asta e Rroemenica!
O țară de milițieni, de securiști, de procurori veroși și de judecători venali.
O ȚARĂ de tot KÂCATUL!
4.   Cât mi-aș dori... trimis de
( 6 apr 2015, 15:07:36
... ca Țara asta de tot Kâcatul, să se metamorfozeze, măcar pentru 2 secunde, într-o musculiță verzalie de Kâcat.
Ca s-o strivesc cu o lovitură dată cu dosul palmei, încă din primele 0,3 secunde de la metamorfozare.
Dară cum așa ceva nu se poate, ne hrănim cu speranța insuflată de ultimele evenimente internaționale:
un înalt responsabil NATO avertizează că Russia va ataca Ucraina în următoarele 60 de zile;
Nuș care gușat panicat de la botoșani propune reintroducerea stagiului militar obligatoriu, sau cel puțin a unui stagiu de pregătire voluntar;
alt gușat cu morcovul în kur țipă ca o mezzosoprană sodomizată cu tarașul, că Russia va șterge Rroemenica de pe hartă.
Bun așa! Bun așa!
Dobraia i haroșaia rabota!

Fără a reitera opiniile majoritare, formulate pe diferite site-uri, referitoare la motivația plebeilor de a merge în prima linie pentru apărarea agoniselilor șobolănești ale politrucilor, milițienilor, securiștilor, magistraților sau pochilor.

Aceste opinii devaforabile efortului patriotic pus în slujba apărării acumulărilor nelegiuite ale șobolanilor neosocialismului de caviar au fost sintetizate de Dan Florin, editor la argesplus:
4.1  RE: Cât mi-aș dori... trimis de
( 6 apr 2015, 15:12:48
„…Vorbesc in calitate de fost elev de liceu militar si de om ai carui strabunici, toti patru, au luptat in primul razboi mondial, prefer sa imi tai un picior decat sa plec pe front, aparand interesele companiilor straine, ale statului mafiot, ale miliardarilor de carton si ale beizadelelor lor. Romania, mie si altora ca mine, nu ne mai apartine de foarte mult timp. Pentru ce as lupta? Pentru privilegiile clasei conducatoare? Ce mi-a oferit mie tara asta decat posibilitatea de a plati impozite peste impozite si sa muncesc 14 ore pe zi, fara sa am posibilitatea efectiva de a-mi cumpara macar un jeg de apartament? Fiul lui Hrebenciuc, ginerele lui Sarbu, ginerii lui Basescu, mobilizarea! Nu o sa imi las eu creierii pe front ca sa o ardeti voi pe fite de Dorobanti!”

Apăi, aidoma lui florin, și aidoma miilor de cetățeni rupți în cur, ultragiați de nivelul inimaginabil al corupției instituționalizate din Absurdistanul Rrumânesc, la fel zic și Io*:

„ MIE MI SE RUPE-N PAIȘPE ȘI MI SE FOARTE FÂLFÂIE!
IO* VOIESC CA ȘANDRAMAUA ASTA DE ȚARĂ DE KÂCAT SĂ FIE STRIVITĂ DE MUSCALI.

Fiindcă, după codexul ipocrit al Judecăcătoriei și al Parchetului de pe lângă LEGE, în ziua de azi, a fi OFIȚER ÎN REZERVĂ AL ARMATEI ROMÂNE e motiv de ostracizare, insultă și șicane!
Chiar mai mult, își permit, cu o nemaipomenită neobrăzare, să dea MUÍE rezerviștilor care, acum 25 de ani, erau cadeți în școlile și academiile patriei și au făcut ACESTOR ȘOBOLANI o țărișoară democratică numai bună de muls.
Nu-i nimic, flăcăi.
Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea o dată.

Apăi, când o fi să fie de plecat la răsbel, ca să vă fie apărate agoniselile voastre șobolănești, SĂ MERGEȚI VOI, ÎN PÜLA MEA, SĂ VI LE APĂRAȚI.
4.2  RE: Cât mi-aș dori... trimis de
( 6 apr 2015, 15:18:07
Să meargă în linia întâi aiuritul marțian conjugal al Lolei Cicci di Tormenta XI, de se preumblă prin lume levitând la 20 de centimetri deasupra groundului pomântesc.

Să meargă la răsbel puștiul acela de prosecutor de n-a făcut în viața lui un minuțel de armată, n-are habar cu ce se mănâncă Armia, dar se apucă să murdărească, cu afirmații gratuite, puțina Onoare ce le-a mai rămas rezerviștilor.

Să meargă în prima linie și pe masterul stăpân de sclavi de la Parchetul de pe lângă Lege, poate așa se mai dezintoxică și el de sutele de hectolitri de alcool îngurgitate la Orso Bruno.

Să meargă la răsbel molodețul kaghebist - Greuceanu Djerjinsky Gică-Vaniușa.

Care aveți ceva de apărat, MARSCH ÎN PÍZDELE MAMELOR VOASTRE ÎN PRIMA LINIE, CU PUȘCOCIUL ÎN MÂNURI!

Pe mine o să mă doară FIX ÎN ☭ de închiabureala voastră.
Când or fi să apară muscalii și cazacii, o să scoț' o juma’ de samahoancă, o să strâg la invadatori că-s „druziami”, o să le arăt că n-am nica bun prin curte de luat și o să-i îndemn să beie: Piti, piti druzia, boje moi!
Apoi o să le indic câteva adrese * de chiaburi, de prin Rădăuți și Volovăț, care au și parale multe, și acareturi, și ceasuri meseriașe, și porci în bătătură, și neveste și fete nurlii numai bune de împülit, sodomit și înmüit.

AM ZIS!devildevildevildevildevil

Io* voiesc să vi de dărâme șandramaua asta de Țară de Kâcat!
Indiferent de consecințele ulterioare.

-----
* c-amu îi știu adresa din Rădăuți, c-am citit-o în plângerea prealabilă ce-o fackut-o Rățușca cea Urâtă și Sparioasă.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei