Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2015 - Anul XX, nr. 78 (5890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infractor în libertate

Trei femei tâlhărite pe străzile din Burdujeni, în aceaşi zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei femei au fost tâlhărite în cursul zilei de joi, pe străzile din Burdujeni, fiind cel mai probabil vorba de unul şi acelaşi autor, un tânăr rămas deocamdată neidentificat.

Potrivit poliţiştilor, două dintre fapte au fost comise în jurul prânzului şi una spre seară.

Prima victimă a fost o femeie în vârstă de 61 de ani care se deplasa pe strada Amurgului dinspre Calea Burdujeni, intenţionând să ajungă la domiciliul nurorii sale.

Era în mijlocul zilei, în jurul orei 11.30, când femeia a ajuns în faţa scării de bloc în care locuieşte nora sa, moment în care un tânăr necunoscut de etnie romă a venit din spate, a prins-o de haină, după care i-a smuls din mâna stângă poşeta şi a fugit.

Aproximativ o oră mai târziu, judiciariştii secţiei de poliţie din Burdujeni au fost sesizaţi prin 112 despre o faptă similară. Victima, tot o femeie, se afla pe o stradă din apropierea Şcolii Gimnaziale Nr. 10 când un tânăr de etnie romă a venit din spate şi i-a smuls din mână o sacoşă din material din plastic, luând-o la fugă printre blocuri.

În aceeaşi zi, în jurul orei 20.30, tâlharul a mai făcut o victimă, în persoana unei femeie în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gheorghe Doja, dinspre Jean Bart. În dreptul unui imobil, a fost atacată din spate de un tânăr necunoscut care, profitând de faptul că persoana vătămată vorbea la telefonul mobil, i-a smuls poșeta din mână, după care a luat-o la fugă înapoi până la intersecţia străzilor Gheorghe Doja cu Mircea Damaschin, unde s-a făcut nevăzut.

Victimele nu aveau sume mari de bani sau bunuri de valoare în poșete.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului”, a transmis vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 

Opt tâlhari pe străzile din municipiu, prinși în ultimele luni

În ultimele luni, nu mai puţin de opt suspecţi ai unor astfel de fapte comise pe raza municipiului Suceava au fost prinşi de poliţişti.

Ultimii doi, un individ de 26 de ani, din Iaşi, şi un adolescent de 17 ani, din municipiul Suceava.

Dacă ceilalţi autori au vizat aproape exclusiv femei, cărora, pe străzi mai puţin circulate, le-au smuls poşetele, în cazul celor doi victimele au fost copii, fiind vizate telefoanele acestora.

O copilă în vârstă de 13 ani a fost bruscată şi lăsată fără telefon pe  o alee neamenajată din apropierea străzii Curtea Domnească din centrul Sucevei, iar alţi doi  minori, ambii de 15 ani, au fost acostaţi de doi necunoscuţi pe strada Aleea Nucului.

„Au fost ajunşi din spate de doi tineri, care, folosind ameninţări, l-au deposedat pe unul dintre copii de portofel şi telefonul mobil”, se arăta într-un comunicat al Poliţiei, faptele fiind comise în cursul lunii februarie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei femei tâlhărite pe străzile din Burdujeni, în aceaşi zi.
 Vizualizări articol: 2627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei femei tâlhărite pe străzile din Burdujeni, în aceaşi zi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei