Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2015 - Anul XX, nr. 78 (5890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen

Concursul pentru funcția de administrator public al județului, câștigat de Ionuț Adomniței

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, Ionuț Adomniței, a obținut cel mai bun rezultat la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de administrator public al județului Suceava. Conform rezultatului publicat, ieri, pe site-ul Consiliului Județean Suceava, Ionuț Adomniței a obținut 97,33 de puncte la interviu și 87,17 puncte la proba scrisă. Dacă nu vor exista contestații, Adomniței va fi desemnat să ocupe oficial funcția prin hotărâre de Consiliu Județean. Tot deliberativul județean trebuie să ia act de încetarea mandatului său ca director la Direcția Generală de Asistență Socială, instituție subordonată CJ.

Funcția de administrator public a județului Suceava a rămas vacantă după ce precedentul ocupant, Lăcrămioara Loghin, a demisionat din cauza unor probleme grave de sănătate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul pentru funcția de administrator public al județului, câștigat de Ionuț Adomniței.
 Vizualizări articol: 3558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Concursul pentru funcția de administrator public al județului, câștigat de Ionuț Adomniței3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Concurs trimis de
( 4 apr 2015, 13:39:07
Acest simulacru de concurs ne lasa o senzatie amara.Sunt extrem de curios la ce nivel mediu vorbeste si scrie in franceza domnul Adomnitei si ce delegatii franceze va intampina el.Sunt curios de capacitatile manageriale ale acestui pitic rosu,aflat in siajul lui Nechifor Catalin si ce l-a recomandat pentru posturile ocupate inainte de acest concurs.Sunt curios mai ales cum a reusit dumnealui sa memoreze legile din bibliografia de concurs si sa raspunda exact,punct cu punct,la cele cinci intrebari din subiectul de concurs.Sunt curios cum a promovat dumnealui interviul cu comisia condusa de madam Beldiman.Sunt si mai curios cum arata lucrarile lui de la franceza si la de la examenul de legislatie.Totala lipsa de transparenta si subiecte cunoscute de acest Adomnitei au dus la un rezultat inevitabil:el pe postul lui,dedicat.Ii doresc succes insa palaria este prea mare pentru dumnealui...Steinbeck are un titlu de roman,edificator" Oameni si soareci".Poate se intereseaza si DNA ul de acest concurs,in amanunt.
1.1  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 15:19:15
Serios franceza este cel mai important lucru care defineste acest post? dar de faptul ca Adomnitei a reusit sa aduca la o normalitate de lucru DGASPC-ul , institutia cu cel mai mare numar de angajati din judetul Suceava.
1.2  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 20:27:42
ia cautati un pic informatii despre contracandidatul lui Adomnitei......foarte interesant......ceva de prin anii 2008,2009,2010 cu ceva interlopi de prin iasi....
1.3  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 20:44:56
omul asta chiar a muncit la directie, ma amuza rau traba cu competentele manageriale! chiar a adus o stare de normalitate in directie! impartial, elegant si intotdeauna setat pe rezolvarea problemelor! eu nu l-am auzit vreodata sa tipe la cineva, ar trebui unii sa invete si cum se tine o sedinta de la dumnealui A indreptat multe lucruri care nu functionau in dgaspc! succes domnule Adomnitei!
1.4  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 20:50:08
in mod sigur e un castig pentru cei de la consiliu, noua ne pare rau pentru ca pleaca, ne ingrozeste ideea de a veni cine stie ce tampit ca director. cred ca nu ati uitat perioada de trista amintite cu mona%florinel%boghean, cand se facea politica toata ziua se urla la angajati si se faceau amenintari pe banda rulanta ca vor fi dati afara! sa nu mai amintim ce jaf au facut atunci ca e mult de scris!
1.5  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 20:54:51
succes domnule Adomnitei! Sa ramaneti acelasi Om cu care am colaborat atat de bine la directie! si va rugam sa vegheati atent la activitatea viitoare a dgaspc! nu lasati sa strice altii ce ati construit dumneavoastra! VREM DOAR SA MUNCIM SI SA FIM TRATATI EGAL!
1.6  RE: Concurs trimis de
( 5 apr 2015, 21:06:33
recunosc faptul ca atunci cand a fost numit interimar director ma gandeam ca nu va face mare lucru! la cate gascute si la cei 2000 de oameni pe care ii are directia nu i-am dat mai mult de doua-trei luni de zile. Iata ca a facut treaba si orice om sanatos la cap nu are cum sa nu vada acest lucrui!. si cu ce adjuncti are, unul mai bun ca altul, care prea putin l-au ajutat, a tinut zi de zi ritmul problemelor si s-a implicat in rezolvarea lor!
2.   Draga de KLAUSS trimis de
( 4 apr 2015, 19:31:57
Exact,se vad si in scris complexele de inferioritate si caracterul agresiv de soarece, bărbate!?! Asa-i, rămân doar oamenii!
3.   Draguta de KLAUSS trimis de
( 4 apr 2015, 19:42:45
Cât ziceai ca ai băgat in campania electorală? Si cui ziceai ca ai dat banii? ...
3.1  RE: Draguta de KLAUSS trimis de
( 5 apr 2015, 14:09:26
dar postacii cu cat se platesc acuma? nah... ca nu e campanie acuma
4.   Tutoreletau trimis de
( 5 apr 2015, 12:21:41
Ia uite unde dormea marele aparator al concursurilor corecte. Ce, pretene? Santa klausss n-are dreptate? Ce sugerezi tu? Ca examenul n-a fost facatura si lumea e rea si invidioasa? A fost un kk de examen si o facatura cap coada . Dar ne iei cu soareci si cu pisici sa ne explici ce lume rea si invidioasa.....plimba ursu' psd-istule. Si bucurati-va de ultimul an la putere ....
4.1  RE: Tutoreletau trimis de
( 5 apr 2015, 14:59:59
cu siguranta astept inca 10 ani de guvernare PDL, scuze s-a rebrenduit in PNL, Klaus o sa ne transmita indata "sa traiti bine"
5.   ** trimis de
( 5 apr 2015, 14:39:25
Iar a inceput Nelu Balan si cu Ghita Flutur sa deschida robinetu cu bani catre postaci?
In locul lor as pune capul in pamant dupa ce au avut pe aceasta functie pe marele economist Petru Luhan.Acest circ ieftin instrumentat de Flutur cu sluga sa Juravle nu au decat scopul de a ascunde potroglariile facute de ei,de la furtisaguri in still mare la paine si circ cu urcatul oilor pe deal cand venea Nuti Udrea in judet.
6.   Bravo trimis de
( 5 apr 2015, 15:03:39
Sunt de parere ca domnul Ionut este cel mai bun pentru postul de administrator public al judetului nostru.
7.   Facatura de examen trimis de
( 6 apr 2015, 09:56:59
In acest moment puteti sa mi-l ridicati pe nea Ionut in slavi cat vreti. Examenul a fost o facatura , exact cum sunt mai toate examenele organizate de statul roman. Daca maine scoala x organizeaza concurs pentru femeie de servici, va interveni cineva cu 3 miei si-un cas pentru vreo tantita " fata buna". Pariem ca " fata buna" castiga indiferent cine mai vine la concurs? Cum dracu la toate concursurile organizate de statul roman, castiga tot niste sefuleti in functie angajati tot de statul roman? Cum dracu de nu participa nici un manager din privat la mizeriile astea de concursuri? Aaaa , da, manageri buni sunt angajati toti la statul roman......
8.   Pdl vs pnl vs psd trimis de
( 6 apr 2015, 10:17:43
In ceea ce-l priveste pe flutur, sa nu-i aveti grija. De cand l-a dat pe goarna nea cocos, ceasul ticaie incet dar sigur. Chiar si asa il prefer in locul domnului pacalin, mai marele consiliului judetean. Problema e .....ce faceti voi dragilor daca psd-ul pierde alegerile? Brusc, nea Ionut cu toate competentele sale lingvistice n-o sa mai corespunda, la fel ca mai toti politrucii pe functii in acest moment. Toti unsurosii psd-stii de pe site-uri vor avea o revelatie si veti schimba barca in secunda 1. Se vor organiza alte concursuri " corecte" si alti domni ionut de culoare galbejie vor ocupa posturile de conducere. Stati linistiti ca si pentru aia se vor canta alte ode cu aceeasi tema, dar concursurile astea mizerabile vor ramane la fel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei