Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2015 - Anul XX, nr. 77 (5889)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administrație locală

Prefectura Suceava propune Guvernului organizarea alegerilor la Rădăuți în data de 17 mai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a anunțat ieri că instituția pe care o conduce a propus Guvernului data de 17 mai pentru organizarea alegerilor locale parțiale în municipiul Rădăuți. Propunerea Instituției Prefectului a fost transmisă Guvernului în data de 1 aprilie a.c., către Direcția Generală pentru Îndrumarea și Controlul Instituției Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu documentația pentru aprobarea alegerilor parțiale pentru Consiliul Local al municipiului Rădăuți.

Mandatul primarului ales al municipiului Rădăuți este suspendat până la încetarea măsurii arestării preventive, iar Consiliul Local al municipiului Rădăuți a fost dizolvat prin hotărâre judecătorească definitivă.              

“În conformitate cu prevederile art.55, alin 7 din Legea 215/2001 a administrației publice locale și cu prevederile art.9, alin 2 din Legea nr.67/2004, republicată, pentru alegerea autorităților administrației publice locale, am solicitat cu celeritate organizarea alegerilor, pentru că este o situație excepțională la Primăria Rădăuți. Noi am propus ca dată pentru organizarea alegerilor parțiale 17 mai 2015, însă așteptăm hotărârea de guvern prin care se va stabili exact data și calendarul organizării și desfășurării acestor alegeri”, a precizat Constantin Harasim, prefectul județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura Suceava propune Guvernului organizarea alegerilor la Rădăuți în data de 17 mai.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura Suceava propune Guvernului organizarea alegerilor la Rădăuți în data de 17 mai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de peste ca la Manastirea Dervent La Manastirea Dervent, inaltata pe un gorgan de langa ostroavele Dunarii, ziua binecuvantata a Intrarii Domnului in Ierusalim e asteptata intotdeauna cu bucate alese, intre care cele din peste se afla la loc de cinste. Retetele sunt ale locului, in... Citeşte