Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2015 - Anul XX, nr. 74 (5886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Pompierii iau la rând lăcașurile de cult din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale din acest an, inspectorii  de specialitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au demarat o serie de controale la lăcaşurile de cult din judeţ, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al instituţiei, plutonierul adjunct Alin Găleată.

Acesta a declarat că până în prezent inspectorii ISU au efectuat nu mai puţin de 46 de controale tematice şi 20 de fond, precum şi activităţi de instruire cu personalul din conducerea cultelor recunoscute în judeţ şi cel clerical (Biserica Creştin-Ortodoxă, Biserica Creştin-Ortodoxă pe stil vechi, Biserica Greco-Catolică, Biserica Creştină după Evanghelie, Biserica Baptistă, Biserica Adventistă de ziua a şaptea), inclusiv la cele opt biserici - monumente UNESCO.

„În cadrul acestor activităţi s-a pus accentul pe instruirea personalului responsabil cu privire la realizarea măsurilor de securitate la foc. S-au stabilit planurile privind ordinea şi priorităţile care trebuie avute la salvarea bunurilor şi a exponatelor de valoare, în special la monumentele UNESCO. De asemenea, s-au reactualizat planurile de intervenţie la incendiu la obiectivele de cult unde există spaţii de cazare pentru personalul clerical şi pentru pelerini. Nu în ultimul rând, acolo unde a fost cazul, s-a acordat asistenţă tehnică de specialitate privind obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de securitate la incendiu”, a explicat Alin Găleată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a subliniat faptul că este foarte important ca normele de prevenire şi stingere a incendiilor la lăcaşurile de cult şi măsurile de protecţie la foc să fie respectate întocmai, iar organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor să fie la un nivel corespunzător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii iau la rând lăcașurile de cult din judeţ.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii iau la rând lăcașurile de cult din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATENTIONARE trimis de
(31 mar 2015, 21:37:03
SA NU VA RATACITI PRIN ,,ANEXE''.ASA SA VA AJUTE D-ZEU[PTR COMPART.,,GHESEFTARI'']

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Babic sârbesc de Buzău Dintre toate cărnurile tocate și vârâte în maț, două sunt specifice Buzăului și de neîntâlnit altundeva: cârnații de Pleșcoi și babicul sârbesc de Buzău.Babicul se face din carne de porc (pulpă), tăiată cu... Citeşte