Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mar 2015 - Anul XX, nr. 72 (5884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Achiziţie

Restaurantele McDonald’s din Suceava vor fi preluate de un magnat rus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de luna viitoare, restaurantele McDonald’s din Suceava – atât cel din centrul Sucevei, inaugurat pe 13 ianuarie 2000, cât şi cel din zona food-court de la Iulius Mall - vor fi preluate de un magnat rus. Deocamdată brand-ul va fi păstrat, ruşii urmând să plătească americanilor taxa de franciză.

Achiziţia acestora face parte dintr-o tranzacţie mai mare, care implică întreg lanţul de restaurante McDonald’s din România, 67 la număr. Conform Ziarului Financiar, grupul american McDonald’s a vândut businessul din România către un antreprenor rus, tranzacţia urmând a fi anunţată în următoarele zile, potrivit mai multor surse apropiate tranzacţiei.

Încheierea acordului urmează să aducă în buzunarele americanilor câteva zeci de milioane de euro, suma vehiculată în mediile financiare fiind de aproximativ 50 de milioane de euro. Pe lângă banii obţinuţi pentru transferul de business, McDonald’s va încasa de la francizat şi procente din cifra de afaceri anuală, care în prezent se apropie de 100 milioane de euro.

Noii proprietari urmează să preia atât activitatea restaurantelor, cât şi spaţiile comerciale şi terenurile pe care McDonald’s le deţine în proprietate în România.

Tranzacţia înseamnă pentru americani venituri mai mici, dar şi cheltuieli mai mici. Astfel, la nivel de profit, gigantul McDonald’s ar putea avea de câştigat, mai ales că în ultimii ani rezultatele nete ale companiei au fost tot mai slabe pe piaţa locală. McDonald’s România, compania care operează restaurantele deţinute direct de companie şi pe care sunt înregistrate şi veniturile obţinute din franciză, a terminat anul 2007 - unul dintre ultimii ani de boom economic - cu un profit de 9 milioane de euro, de trei ori mai mare decât cel de anul trecut şi de zece ori mai mare decât cel din 2012.

McDonald's operează cel mai mare lanţ de restaurante din ţară, are 4.000 de angajaţi, iar anul acesta sărbătoreşte 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restaurantele McDonald’s din Suceava vor fi preluate de un magnat rus.
 Vizualizări articol: 8751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Restaurantele McDonald’s din Suceava vor fi preluate de un magnat rus2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cauti de Lucru trimis de
(28 mar 2015, 12:23:50
De ce sa fii tot timpul stresat? Hotaraste ce ai de facut si nu vei regreta. Vino cu noi in echipa! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire .Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, (la alegere). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mirela2929@yahoo.it
1.1  RE: Cauti de Lucru trimis de
(28 mar 2015, 12:48:54
De ce să fii tot timpul buimac? Hotărăște cât ești de prost și nu vei regreta. Vino cu noi la o țeapă! Selectăm urgent propagatori de țepe pentru piața națională și mondială. Din ce în ce mai mulți oameni iau țepe de la noi și sunt extrem de tâmpiți! NU este necesară niciun fel de precauție! Oferim curs gratuit și complet de țepuire. Se țepuiește part-time (în timpul liber) sau full time, (la alegere). Cerem mârlănie maximă și dorința de a țepui într-un mod absolut nou și de viitor. Vă oferim detalii DUPĂ ce trimiteți textul ''Țeapă'' la adresa de email: stropinela2929@iuhuhu.țp
1.2  RE: Cauti de Lucru trimis de
(28 mar 2015, 20:02:48
Rau ai ajuns mey stapler si monseur fantomas care ai "meserie" de sofer de tir in ue si care e cunoscut de jumatate de forum, dar mai ales de aristocratul piki taz izman de pamp a lache. "La naiba" trebuie sa te cobori sa comentezi si spamuri ordinare.
2.   NEAGÎGÂ, ngă, ngă... trimis de
(28 mar 2015, 21:16:40
Ce faci oaie?
Tot cu pluta pe oceanul Socola?
Ia-ți pastilele și după aia trimite-i lui M1R3LA textul ''Ngăă''. rolling on the floor
2.1  RE: NEAGÎGÂ, ngă, ngă... trimis de
(29 mar 2015, 19:02:12
Ai gandit ca un "poiet" , sa-ti pun ouale pe piept, mey fileaza da moldova, mey 3 in 1, starpitura si fantomas si mey piki zis si taz izman de pamp a lache.
2.2  RE: NEAGÎGÂ, ngă, ngă... trimis de
(29 mar 2015, 19:11:56
fileaza sau fileata ? Cum vrei sa o iei TâNpitule?
2.3  RE: NEAGÎGÂ, ngă, ngă... trimis de
(29 mar 2015, 19:44:35
Oaie, tu nici măcar un mesaj mai acătării nu ești în stare să ticluiești.
La nivel de PROSTU' FORUMULUI te-ai ''lansat'' și acolo ai încremenit.
Aia cu 3 în 1 e tare de tot, cred că ți s-a încins neuronul s-o debitezi. Numai că ai fost nițel imprecis, de fapt erau trei în una, toți trei beți mangă și aia una nesătulă. Sunt sigur că tu ești rezultatul acelei tărășenii laughing
Am să iau o pauză, ești muuult prea plictisitor cu idioțenia ce o afișezi mereu. Adică ești mult prea prostan ca să-mi mai pierd timpul cu tine.
Nu te mai forța să-mi replici, că mă șterg cu replica ta la koor. Sau n-ai decât, scaldă-te în continuare în lăturile pe care le debitezi, treaba ta...
Oaie, de acum din partea mea n-ai decât să behăi cât vrei.
Ești SINGUR prostalăule, NIMENI nu te bagă în seamă.
Eu unul m-am plictisit de tine și de pastilele tale.

Vânt bun din pupa oaie, oceanul Socola e imens rolling on the floor

Hai, mai bagă ceva ngăă, ngăă prostule laughing
2.4  RE: NEAGÎGÂ, ngă, ngă... trimis de
(29 mar 2015, 20:48:56
Pe forumul asta, sigur 90% din membrii sant "personagiile" tale cretine si talambe mey piki . Ai vrut tu asa sa fii un fel de guru care intruchipeaza spiritul civic si "vocea poporului" si care pozeaza in revoltat. Smenarule, care manipulezi subliminal si ordinar prin personagiile tale ridicole si caricaturale, te cam doare ca nu iti iese reeducarea. Tu ejti ca in bancul ala "a venit sulimenita si se duce terfelita". Mey izmana cand te ma "simpti" singur sa mangai cu tandrete pufulica.Doar ea ti-a mai ramas prietena fidela.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei