Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În ultima zi din martie

Marcel Iureş, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, pe scena suceveană, în spectacolul „O scrisoare pierdută”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mari actori ai scenei româneşti, Marcel Iureş, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, vor ajunge la Suceava, în ultima zi din martie, pentru a susţine spectacolul „O scrisoare pierdută”, în regia lui Alexandru Dabija. Spectacolul de pe 31 martie va începe la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Piesa, o montare a Teatrului de Comedie Bucureşti, va rămâne un punct de referinţă în punerile în scenă ale comediilor lui Caragiale.

În urmă cu 128 de ani, comedia „O scrisoare pierdută” consfinţea gloria dramaturgului I.L. Caragiale. Timpul a încremenit moravurile şi obiceiurile politicienilor, pe care montarea lui Alexandru Dabija le evidenţiază mai mult ca niciodată. Regizorul a construit spectacolul în jurul lui Nae Caţavencu, rol realizat cu mare succes de Marcel Iureş, rol pentru care actorul a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal în cadrul FestCo (Festivalul Comediei Româneşti), ediţia a X-a. Roluri mari fac şi actorii George Mihăiţă (Agamemnon Dandanache), Marius Florea Vizante (Ştefan Tipătescu), Valentin Teodosiu (Zaharia Trahanache), Florin Dobrovici (Tache Farfuridi), Eugen Racoţi (Iordache Brânzovenescu), Dragoş Huluba (Ghiţă Pristanda), Dorina Chiriac (un cetăţean turmentat), Mihaela Teleoacă (Zoe Trahanache), Dan Rădulescu (Ionescu, Popescu…). Decor: Puiu Antemir. Costume: Anca Răduţă. Muzica: Ada Milea. Asistent decor: Răzvan Plăiaşu.

Biletele costă 120 de lei şi 100 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Iureş, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, pe scena suceveană, în spectacolul „O scrisoare pierdută”.
 Vizualizări articol: 1869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Marcel Iureş, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, pe scena suceveană, în spectacolul „O scrisoare pierdută”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce sa fii tot timpul stresat? Hotaraste ce ai d trimis de
(27 mar 2015, 17:02:40
De ce sa fii tot timpul stresat? Hotaraste ce ai de facut si nu vei regreta. Vino cu noi in echipa! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire .Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, (la alegere). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mirela2929@yahoo.it

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei