Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intrare liberă

Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va concerta luni pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi Arhiepiscopia Tomisului, în colaborare cu Universitatea „Ovidiu” din Constanţa - Facultatea de Teologie (Secţia Artă Sacră), organizează luni, 30 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Concertul „În vremea aceea...”. Iniţial spectacolul a fost anunţat de organizatori pentru 3 aprilie, dar din motive obiective a fost mutat pentru luni, 30 martie.

Spectacolul, la care intrarea este liberă în limita locurilor pe scaune, este o transpunere pe note muzicale a mesajului evanghelic dedicat patimilor, începând cu momentul aducerii în faţa lui Pilat şi până la Învierea Domnului nostru Iisus Hristos.

Organizatorii au explicat că acest concert vizează punerea în scenă a frescei muzicale sacre pentru solişti, cor şi orchestră, creaţie a compozitorului preot Ion Popescu Runcu, orchestraţie: Constantin Arvinte. Concertul este susţinut de Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului. Vor interpreta soliştii: Alexandru Chiriac (Iisus), Gabriela Dobre (Fecioara Maria), arhimandrit Vartolomeu Trofin (Pilat), arhimandrit Adrian Ioan Clinciu (Tâlharul cel bun), diacon Florian Popa (Tâlharul cel rău), Recitatorul (Mădălin Băldău), un apostol (Ionuţ Cristinel Boancheş). În rolul celor trei martori vor juca arhimandriţii: Mihai Urzicana, Corneliu Chivu şi Doru Emanuel Pantazi. Dirijorul spectacolului este arhimandrit Ion Iulian Dumitru, asistent universitar la Facultatea de Teologie din Constanţa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va concerta luni pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Corala “Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului va concerta luni pe scena suceveană4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei