Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2015 - Anul XX, nr. 68 (5880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru studenţi

Program de voluntariat în peste o sută de ţări, intermediat de AIESEC Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

AIESEC Suceava, parte a celei mai mari organizaţii de tineri din lume, derulează, în perioada 23 februarie – 31 martie, programul de voluntariat Global Community Development Program (GCDP), destinat studenţilor şi masteranzilor. Acest program oferă studenţilor posibilitatea de a alege un proiect în domeniul social, antreprenorial, educaţional sau cultural ce se desfăşoară între 6 şi 8 săptămâni, într-una din cele peste 100 ţări în care activează organizaţia AIESEC, timp în care au oportunitatea de a contribui la dezvoltarea şi îmbunătăţirea comunităţii globale şi de a trăi o experienţă inedită într-o altă ţară, descoperind o nouă cultură, făcându-şi noi prieteni şi vizitând locuri noi. De asemenea, voluntarul are şansa de a îmbina utilul cu plăcutul. Astfel, contribuind la realizarea unui proiect în unul din domeniile enumerate mai sus, acesta îşi dezvoltă abilităţile profesionale, de utilizare a limbii engleze, de lucru în echipă.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi în a călători, a experimenta ceva nou şi a face o schimbare sunt invitați la un training intitulat “De ce unii visează și alții reușesc? Autocunoaștere și voluntariat”. Acesta are loc astăzi, începând cu ora 16.00, în Aula Mare a Corpului E, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”. Ca traineri vor participa - Liliana Bujor, psiholog în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, și Gianina Mamciuc, cu experiență în domeniul vânzărilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program de voluntariat în peste o sută de ţări, intermediat de AIESEC Suceava.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program de voluntariat în peste o sută de ţări, intermediat de AIESEC Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de spanac A trecut și echinocțiul de primăvară (cu eclipsa lui de soare cu tot), zilele se tot lungesc și, o dată cu vremea caldă, înverzesc grădinile. Sunt pline piețele de trufandale, iar spanacul e întâiul între aceste ingrediente... Citeşte