Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mar 2015 - Anul XX, nr. 65 (5877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava înfiinţează un cenaclu literar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianţa Sindicatelor din Învăţământ (ASI) Suceava înfiinţează un cenaclu literar dedicat membrilor săi, dar şi foştilor membri ASI Suceava, actualmente pensionari.

Prof. Giani Leonte, liderul structurii, a explicat că „venind în întâmpinarea slujitorilor şcolii, care, în afara orelor de la clasă, doresc să-şi exprime gândurile în scris, dorim înfiinţarea unui cenaclu literar al Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava, în care fiecare să-şi poată face cunoscute creaţiile. Ne gândim ca aceste acţiuni să aibă un caracter permanent”.

Ședinţa de constituire va avea loc în data de 28 martie, de la ora 10:00, în sala Multimedia de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava înfiinţează un cenaclu literar.
 Vizualizări articol: 1712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava înfiinţează un cenaclu literar4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Orso Bruno - Casa Pogor din Rădăuți trimis de
(20 mar 2015, 11:21:38
Așteptăm cu interes înființarea Cenaclului literar al Membrilor Uniunii Scriitorilor Ratați din Parchetul de pe Lângă Lege.
Pot să adere la acest cenaclu toți scriitorii fără har cărturăresc din Parchet și Judecăcătorie *, promotori jalnici ai Pășunismului judiciar.
De asemenea sunt membri de onoare ai cenaclului molodeții kaghebiști de la Săcția 13 de Miliție politică de la Балківці.
-----
* Lola Cicci di Tormenta, matracucă semianalfabetă, cu cine ai făcut limba și literatura română? Cu Putzfraul de la Grundschule?
Apăi,
- când vorbești despre sine, ca muliere, se spune că ești „căsătorită”, nicidecum „căsătorit”;
- atunci când într-o frază sunt mai multe elemente morfologice și sintactice de același tip, ele se separă OBLIGATORIU prin virgulă;
- în teoria lingvistică și gramaticală există un cuvințel mai puțin uzitat – „xenism”. Se referă la cuvintele împrumutate din alte limbi și care nu sunt adaptate la sistemul românesc. Pentru mințile semianalfabeților funcțional, se poate rezuma astfel: englezismele care se doresc a fi articulate cu articolul hotărât românesc, primesc articolul fără cratimă, atunci când ele se termină în consoană și cu cratimă, atunci când se termină în vocală.
Deci, scumpă semianalfabetă Lola Cicci, CORECT este „e-mailul” și nicidecum „e-mail-ul”, „pagerele” și nu „pager-ele”, „blogurile” și nu „blog-urile”, „website-urile” și nu „site-urile web”, „username-uri” și nu „user name-uri”
(Proasto!)
- „… se referă la persoana mea, întrucât, într-un comentariu..” – ia-ți virgulele și bagă-ți-le în KUR ca să te simți juisând. Sau poți să le folosești în locurile îndătinate ortografic din hectarul de delir agramat, ce ar face să-i roșească obrazul până și unui Kind de clasa a III-a.
Proasto! Treci la cornerul odăii și stai acolo 5 minute!
2.   Grizzly trimis de
(20 mar 2015, 11:37:37
Ia uite Taz ce-am găsit:

Yogi Bear este personajul principal . El poartă o pălărie verde și o cravată verde cu un guler alb. Lui îi place farte mult să mănânce și de aceea îi este întotdeauna foame.
Ursulețul Boo-Boo este companionul lui Yogi care întotdeauna îl ajută pe acesta când are probleme.
Pǎdurarul Smith este șeful Parcului Jellystone care întotdeauna îl oprește pe Yogi când fură coșurile de picnic ale oamenilor.
Cindy este iubita lui Yogi care rar apare în episoade. Debutând în episodul Acobatty Bear pielea acesteia a fost albastră dar a fost recolorată în maroniu.

Ce zici ? E pe bază de icre de somon...
Mă pune pe gânduri această Cindy.
?????
2.1  RE: Grizzly trimis de
(20 mar 2015, 15:11:50
Hai să-ț deslușesc Io*
Din commenturile altor postaci... brittanici, a rezultat că Orso Bruno este locul predilect în care s-au cristalizat și perfecționat liniile generale ale Pășunismului Judiciar de la Parchetul de pe lângă Lege *.
Aste pritociri smavolnice, prin care s-a întronizat nelegiuirea sfruntată la rang de lege, au drept autor direct acea behăiță creață, de se-mbăta într-atât încât, odată, a chemat mașina să-l ducă acasă, a intrat pe o portieră, imediat a coborât pe cealaltă și a exclamat nedumerit „Ce repede am ajuns acasă!”

Tot neghiobul ăsta, îmbălsămat în sute de hectolitri de trăscău, este cel despre care, o rudă destul de apropiată a neveste-sii, a exclamat cu năduf: „Noroc că nu mai trăiește Milucă Ș*****cu, ca să vadă cu ce BOU s-a măritat fiică-sa!”
Deci Orso Bruno este locșorul de nebunii din Rădăuți, ceva mai retras față de ochii iscoditori ai citizenilor, unde se produc cele mai crâncene beții ale Membrilor Uniunii Scriitorilor Ratați din magistratura rădăuțeană.
-----
* Stil de lucru într-atât de alambicat într-ale potlogăriilor încât până și noul prime-prosecutor, la ungerea sa în jilț, a înălțat celebrul imn de slavă chrestiană „N-am venit să aduc sabie și să schimb ceva, ci am venit să aduc Omertă și să continui munca predecesorului meu.”
(see articolul din 9 ian 2014 al scorMonitorilor)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuperci țărănești Zilele de post, în satele de pe apa Tazlăului, vin una după cealaltă cu un rețetar fabulos. La Berzunți, „muncel” cu păduri și tot felul de bucate ce vin în gospodărie de la pădure, nu puteau să lipsească mâncărurile de... Citeşte