Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mar 2015 - Anul XX, nr. 63 (5875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verificări

Jumătate dintre câinii adoptaţi în 6 luni de la adăpostul din lunca Sucevei s-au întors pe străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adopţii de faţadă, făcute de aşa-zişi „iubitori de animale”, au făcut ca o parte din câinii prinşi vagabondând pe străzile Sucevei să ajungă din nou pe stradă.

În urma verificării adopţiilor de câini făcute de la adăpostul din lunca Sucevei în jumătate de an, s-a constatat că o mare parte dintre aceştia au fost eliberaţi din nou pe străzi.

„Dintre adopţiile făcute din luna septembrie 2014 şi până în februarie 2015, din 50 de verificări făcute până acum, 25 de câini sunt pe străzi. Nu ne permitem ca unii să adopte câinii şi în câteva zile aceştia să fie înapoi pe străzi. De aceea în noul regulament avem prevăzute clar obligaţiile celor care adoptă câini, precum şi consecinţele faptului că acei câini se întorc pe străzi”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.

După introducerea noilor reguli de adopţie, de la adăpostul de animale din lunca Sucevei au mai fost adoptaţi doar cinci câini, de către persoane din comunele limitrofe Sucevei.

„Noi plătim să prindem câinii de pe străzi, nu ne putem permite să vină unii să-i elibereze din nou în stradă. A fi iubitor de animale nu-ţi dă dreptul să înfiezi câinii şi să-i laşi în faţa blocului”, a concluzionat Harşovschi.

Începând cu luna martie, adopţia câinilor comunitari din adăpostul din Lunca Sucevei se va face numai cu aprobarea Primăriei Suceava, în baza unui formular prin care se stabilesc condiţiile şi documentele necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate dintre câinii adoptaţi în 6 luni de la adăpostul din lunca Sucevei s-au întors pe străzi.
 Vizualizări articol: 2028 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Jumătate dintre câinii adoptaţi în 6 luni de la adăpostul din lunca Sucevei s-au întors pe străzi2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Constatare trimis de
(18 mar 2015, 14:32:56
Intra devar, domnule Hasovschi, chiar numai asta stiti..caini si caini..Aceasta este cea mai mare problema a orasului nostru...?! Si nu inteleg de ce se spune iubitori de animale in ghilimele, probabil ca acei oamnei sufera la gindul ca un catel care , de bine de rau traia pe linga un bloc a ajuns acum inchis intr un tarc , inchis cu multi alti caine, fara apa si mincare suficienta, asteptind probabil o moarte sigura si lenta sau eutanasierea, acei oameni sunt sigur iubitori de animele si nu trebuie pusi in ghilimele..Nu i puteti opri sa sufere si nu pot bietii oameni sa i ia pe toti in casa..stiti f bine asta..Nu e vina lor ca s a umplut orasul de caini...trebuiau facute mult mai multe programe de sterilizare si nu se ajungea aici..si in primul rind trebuiau de mult sterilizate catelusele de la sate..trebuiau obligati proprietarii sa le sterilizeze...decit sa dea niste bani prefera sa lase catelele sa fete si apoi arunca puii la buncare...unii supravietuiesc si ajung caini fara stapin in municipiu...Sa stiti d nule Hasovschi, cu tot respectul , va spun ca exista oameni terminati psihic din cauza acestei probleme a cateilor..pt ca mila exista si nu ti poate fi mila doar de un caine si de altul nu..E usor sa spui in adapost cu ei ..fara as ti ce e de fapt acolo...In afara de asta, Suceava e o mare de gunoaie si de praf..daca va e mila de cetatenii ei...de ce nu obligati Diasilul sa curte orasul...pe mine personal inca nu m a muscat nici un caine , dar gunoiul si praful din jurul meu ma afecteaza...Va rog , sa luati masuri in aceasta privinta..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei