Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2015 - Anul XX, nr. 62 (5874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În acest weekend

Îngheţată expirată din luna august 2014, cumpărată de o familie, dintr-un hipermarket sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie de suceveni şi-a pus în pericol sănătatea după ce a consumat o îngheţată expirată din data de 14 august 2014. Produsul a fost cumpărat la finele săptămânii trecute dintr-un hipermarket sucevean şi doar după ce au consumat câteva linguri din desertul de vanilie, aceştia au observat că îngheţata este expirată de şapte luni.

Familia este îngrijorată mai ales din cauza faptului că inclusiv mezinul familiei, în vârstă de trei ani şi jumătate, a mâncat din desertul alterat.

„După ce a luat fiecare câteva linguri, ne-am uitat pe ambalaj, termenul de valabilitate fiind scris chiar pe capac. Ne-am îngrijorat pentru cel mic, i-am dat imediat să bea apă şi l-am forţat să vomite. Am stat stresaţi până dimineaţă, ne-am făcut griji să nu fi luat vreo bacterie”, a mărturisit revoltat cumpărătorul care a pus în coşul de cumpărături îngheţata pentru care a plătit 18 lei.

Mai mult de atât, indignat de faptul că produsul de la raft trecuse demult de termenul de valabilitate înscris pe ambalaj, suceveanul a mers a doua zi la reprezentanţii magazinului pentru a cere explicaţii.

„Mi s-a spus că îmi vor da un produs similar, însă în garanţie, şi un bon de 100 de lei pentru a nu merge să depun plângere la Protecţia Consumatorilor. Au vrut să cădem la mica înţelegere, însă nu am tolerat aşa ceva. Corect este ca ei să aibă produse proaspete la raft, nu să-şi pună în pericol clienţii”, a spus cumpărătorul.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii hipermarketului au promis că vor reveni cu un punct de vedere, lucru care, până la închiderea ediţiei ziarului, nu s-a întâmplat.

De partea cealaltă, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, Vasile Latiş, ne-a comunicat că a primit, ieri, pe adresa instituţiei o reclamaţie referitor la acest fapt şi, tot în cursul zilei de ieri, un comisar a verificat hipermarketul sucevean.

„S-au verificat produse similare, precum şi produse din sortimentul reclamat, însă nu s-a găsit nici o altă îngheţată cu termenul de valabilitate depăşit”, a constatat Vasile Latiş. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îngheţată expirată din luna august 2014, cumpărată de o familie, dintr-un hipermarket sucevean.
 Vizualizări articol: 6190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Îngheţată expirată din luna august 2014, cumpărată de o familie, dintr-un hipermarket sucevean5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai bine ramanea cu milionu trimis de
(17 mar 2015, 11:29:15
iata cat spirit civic,totusi acu ca a chemat si presa ,nu trebuia dat si numele magazinului?adica eu citesc articolu,doar sa apaud bravul cetatean?
2.   Aloooo trimis de
(17 mar 2015, 14:26:03
oameni buni am vazut carne cu fire de par de om si le-am dat in spate la angajati si cand am plecat au repus carnea pe raft fara par.trebuia sa chem protectia consumatorului da ma faceam tot eu de cocoa ca nu se rezolva nimic
3.   Articol cu gust de apa trimis de
(17 mar 2015, 18:22:17
Atat timp cat nu se precizeaza numele magazinului (hipermarket?!), acest articol e un fel de "in drum a aparut o groapa"
4.   ?????????????? trimis de
(17 mar 2015, 20:34:02
Părinții ar trebui să se obosească să citească termenul de garanție ÎNAINTE de a da unui copil de 3 ani și jumătate înghețată din magazin. Sau măcar să-l ducă la Urgențe...
Înghețata se poate face și acasă, între două manele sau telenovele, din ouă, zahăr, smântână, lapte etc.... e simplu.

„„„„Ne-am îngrijorat pentru cel mic, i-am dat imediat să bea apă şi l-am forţat să vomite. Am stat stresaţi până dimineaţă, ne-am făcut griji să nu fi luat vreo bacterie.”””””””

Doamne apără și păzește!!!!!!!!!!!!!!
5.   Pericol mare,ce mai.. trimis de
(17 mar 2015, 20:43:49
Nu,nu trebuia sa dea numele magazinului. Se poate intampla in orice magazin din tara asta sa omita, sa nu vada, sa uite etc.. o inghetata care a expirat. A fost o greseala si cei de la opc spun ca au facut controale si nu au mai gasit alta/altele cu termenul de valabilitate expirat. "Bravul" cetatean in schimb ca un om deosebit de corect ce este si care nu a gresit in viata lui (probabil un gretos si un arogant) nu accepta explicatiile si scuzele magazinul si repede fuge la opc, la presa si cred ca de acum se gandeste sa se duca la CEDO sau la tribunalul international de la Haga. Sa inchida magazinul cum spune un idiot mai sus in comentarii si eventual sa le dea cate 2 ani de puscarie cu executare la cei de pe raion. Ce mai..spirit civic..n-ai vazut oameni mai corecti ca romanasii..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de nohot Ne-am obișnuit să asociem năutul cu gastronomiile Orientului. Era însă o vreme în care acesta - ca și alte leguminoase uiate ori alungate de prin bucătăriile noastre - se găseau în orice gospodărie de om bun, fie la sat, fie... Citeşte