Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 mar 2015 - Anul XX, nr. 62 (5874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătiri

Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În a doua jumătate a acestui an, sucevenii vor putea merge la film la cinematograful modern pe care îl amenajează Primăria Suceava în clădirea viitorului Centru Cultural Bucovina.

„Recent a fost înaintată pe SEAP documentaţia de finalizare a lucrărilor la Centrul Cultural Bucovina, de amenajare a cinematografului modern.

Sunt organizate două licitaţii, din care cea mai mare, de 2.036.379 de lei, este pentru dotări, valoarea cea mai mare fiind pentru o instalaţie 4K, 3D și ecranul aferent – 819.644 de lei, echipamente de scenă – 693.335 de lei, birouri, scaune, draperii, mochete – 283.659 de lei”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Dotările urmează a fi achiziţionate pentru toate cele trei etaje ale Centrului Cultural, plus etajul tehnic, ale clădirii construite pe locul fostului Cinema Modern, din care s-a păstrat faţada.

„Ne dorim să decurgă normal licitaţiile, să nu apară întârzieri, astfel încât la începutul lunii iulie să avem gata acest centrul cultural şi cinematograful 3D”, a adăugat edilul sucevean.

Rezoluţia nativă 4K este 4096×2160 pixeli, de patru ori mai mulţi pixeli decât la o rezoluţieFull HD, încât calitatea imaginilor şi profunzimea culorilor sunt net superioare.

O a doua licitaţie, cu o valoare de 1.161.971 lei, este pentru o serie de lucrări suplimentare necesare acestui obiectiv de investiţii – rezervor, instalaţii electrice, instalaţii de incendii, hidranţi, utilităţi şi altele, care au apărut ca urmare a unor modificări aduse proiectului iniţial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina.
 Vizualizări articol: 3778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Cinema 3D cu rezoluţie 4K, la Centrul Cultural Bucovina5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne ajuta !!! trimis de
(17 mar 2015, 15:03:35
Doamne ajuta !! Sper sa nu fie iar promisiuni doar pe hartie si sa ne prinda si anul 2015 fara cinematograf in acest oras mirifichappy Se lucreaza din 2010 si nu de la 0 dar totusi in 5 ani se construiesc cateva blocuri . Sa speram ca nu mai facem excursii la botosani si la iasi sa vedem un film ...
2.   Promisiuni si sperante trimis de
(18 mar 2015, 01:08:39
As vrea cateodata ca fiecare suceavean sa mearga intr-un oras european modern intr-o tara mai avansata economic si sa intrebe pe oamenii aia: esti mandru de orasul acesta? Si de ce e mai bun decat altele?
Si ei o sa inceapa sa spun toate lucrurile care le plac din oras si care le au si sucevenii o sa ramana cu gura cascata cand aud cate se pot face.
Atunci strainul acela se va intoarece la sucevean si va intreba: "Dar ce? Tu nu ai lucrurile astea astea sunt doar de baza pe care oricine le poate face?"
Ceea ce vreau sa spun este ca Suceava are foarte mult potential dar parca nu vrea sa invete din lumea cum sa devina un oras mai bun. Mereu parca asteptam Americanul cu technologia, Germanul cu firmele, Francezul cu restaurantele, Spaniolul cu turismul, Chinezul cu fabricile etc.
Am prieteni care au recunoscut ca oamenilor din Suceava ar trebui sa le fie rusine ca nu au cinema acum dupa atatia ani. Ar trebui sa se supere dar parca toti inchidem ochii si ne vedem de bucatica noastra de pamant si nu de intreg.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de nohot Ne-am obișnuit să asociem năutul cu gastronomiile Orientului. Era însă o vreme în care acesta - ca și alte leguminoase uiate ori alungate de prin bucătăriile noastre - se găseau în orice gospodărie de om bun, fie la sat, fie... Citeşte