Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 ian 2015 - Anul XX, nr. 1 (5813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În parcarea Iulius Mall

Circa 7.000 de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, pe un ger cumplit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacolul prilejuit de trecerea dintre ani a adunat, în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea Iulius Mall Suceava, circa 7.000 de suceveni, cei care au ales să petreacă noaptea de Revelion în aer liber, înfruntând temperaturi care au ajuns şi -17 grade Celsius.

Spectacol menit să marcheze trecerea dintre ani s-a centrat mai degrabă pe artişti locali, iar Desperado, Odyssey şi Simona Nae au fost cap de afiş la manifestarea organizată de autorităţile locale de Revelionul 2015.

Cei mai mulţi dintre suceveni au venit în lunca Sucevei aproape de miezul nopţii, momentul trecerii dintre ani, celebrat cu focuri de artificii, adunând 7.000 de suceveni. Imediat după ora 24.00, puţini au fost cei care au rezistat gerului şi au asistat în continuare la concertul organizat în lunca Sucevei.

 

Eveniment fără incidente

Spectacolul de Revelion a durat circa patru ore, iar înainte de miezul nopţii pe scenă au urcat Roxana Sava, Laura Haidău, Viorica Dulceac, Rodica Andronic, Odyssey, Gabriela Teişanu, Desperado, Edi Hanuseac, Alexandru Recolciuc etc.

Puţin înainte de miezul nopţii, primarul Ion Lungu a urcat pe scenă şi, alături de interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca, a numărat ultimele secunde ale anului 2014. Majoritatea celor prezenţi au avut la ei şampanie pe care au deschis-o la ora 24.00 pentru a ciocni un pahar alături de cei dragi. A urmat un focul de artificii, show-ul pirotehnic fiind considerat de cei mai mulţi principala atracţie a manifestării. La fel ca în anii precedenţi, cerul Sucevei a fost luminat mai bine de zece minute în  diverse culori de mii de steluţe sclipitoare, moment deosebit de apreciat de cei prezenţi, care au încercat să capteze cu ajutorul aparatelor foto impresionantul joc de lumini.

După miezul nopţii, pe scena din parcarea Iulius Mall au urcat Simona Nae, Cristina Gheorghiu, Nicoleta Vieru, Lucian Motoveleţ, Manuela Pohoaţă, Alexandru Dumbravă şi Fanfara Stamate. Din păcate, audienţa celor care au cântat în primele ore ale lui 2015 a fost mult diminuată, sucevenii alegând să plece de la spectacol imediat după terminarea focului de artificii.

Bogdan Cornaci, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, a declarat că, “la ora 24.00, în parcarea centrului comercial au fost circa 7.000 de persoane. Majoritatea dintre ele au venit puţin înainte de miezul nopţii şi au plecat imediat după focul de artificii. Totodată, în cadrul evenimentului nu au fost semnalate incidente majore”.

Numărul spectatorilor a fost incomparabil mai mic faţă de Revelionul de anul trecut, când aproximativ 10.000 de suceveni au închinat un pahar de şampanie la petrecerea dintre ani. Totuşi, la Revelionul 2014, temperaturile au fost mult mai prietenoase, însă şi lista artiştilor care au urcat pe scenă a fost mai variată şi mai generoasă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 7.000 de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, pe un ger cumplit.
 Vizualizări articol: 2685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Circa 7.000 de suceveni au petrecut Revelionul în aer liber, pe un ger cumplit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei