Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 sep 2014 - Anul XIX, nr. 226 (5735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Valorificare

Consiliul Județean scoate la vânzare o presă de legat bani și alte bunuri aflate în stare avansată de uzură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava încearcă să valorifice mai multe bunuri aflate în administrarea Consiliilor Locale Calafindești și Liteni în vederea rotunjirii veniturilor la bugetul județului. Activele în valoare totală de 2.483,11 lei se află într-un stadiu avansat de degradare, scoaterea lor din funcțiune, casarea și valorificarea fiind solicitate de primăriile respective. Astfel, de la Primăria Calafindești urmează să fie valorificate bunuri evaluate de comisia de inventariere la suma totală de 45,75 de lei. Cel mai valoros bun este un dulap metalic care este evaluat la suma de 20,9 lei. La polul opus se află patru mese de birou care au fost evaluate la 8 bani bucata.

De la Primăria Calafindești vor mai fi scoase la vânzare o masă de ședință la prețul de 23 de bani, trei stingătoare de incendiu la prețul de 10 bani bucata, o presă de legat bani la 8,7 lei, o casă de bani roșie evaluată la 6,6 lei și mai mulți metri liniari de perdele.

Primăria Liteni va casa și va scoate la vânzare active în valoare de 2.437,36 de lei. Cea mai scumpă este o sobă de gătit cu combustibil care este evaluată la 64,02 lei. Vor mai fi valorificate 24 de saltele la prețul de 51,6 lei bucata, 25 de pături la prețul de 24,19 lei bucata, 12 paturi de lemn la 17,5 lei bucata, tot atâtea plăpumi la prețul de 15,34 de lei bucata și 13 seturi de lenjerii de pat la prețul de 10,47 de lei setul. Pentru a fi scoase din funcțiune, casate și valorificate aceste bunuri vor fi trecute din domeniul public al județului în domeniul privat al acestuia. Hotărârea urmează a fi luată în prima ședință a Consiliului Județean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean scoate la vânzare o presă de legat bani și alte bunuri aflate în stare avansată de uzură.
 Vizualizări articol: 1258 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consiliul Județean scoate la vânzare o presă de legat bani și alte bunuri aflate în stare avansată de uzură5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Duet din file de şalău şi somon învelit în prosciutto crudo Porţii:1Timp de preparare:20–25 minuteCalorii:650 calorii / porţieIngrediente:Şalău - 100 gSomon - 100 gProsciutto crudo - 100 gLămâi - 150 gSpanac congelat - 200 g sau proaspăt - 400 gUlei de floarea soarelui - 10 mlUsturoi - 5 gr (1... Citeşte