Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2012 - Anul XVII, nr. 258 (5163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După arestarea lui Conţac

CJ Suceava vrea să se asigure că Transporturi Auto Botoşani îşi respectă contractul pentru întreţinerea drumurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Consiliului Judeţean Suceava vrea să se asigure că firma Transporturi Auto SA Botoşani îşi va respecta în continuare contractul pentru întreţinerea drumurilor din judeţul Suceava. Şeful administraţiei judeţene sucevene, Cătălin Nechifor, a precizat că a solicitat o întâlnire atât cu reprezentanţii firmei botoşănene, cât şi cu cei ai celorlalte firme contractante. Decizia a fost luată după ce principalii acţionari ai SC Transporturi Auto SA Botoşani, Constantin Conţac şi fiul acestuia, Liviu Conţac, au fost condamnaţi la trei ani de închisoare, cu executare.

De precizat că CJ Suceava, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, a încheiat în anul 2010 un acord cadru privind lucrările de reparaţie şi întreţinere a drumurilor judeţene, pe o perioadă de trei ani, cu o asociere formată din cinci firme, printre care şi SC Transporturi Auto SA Botoşani. 

„Ca urmare a evenimentelor petrecute în ultima perioadă legate de arestarea principalilor acţionari ai societăţii Transporturi Auto SA. Botoşani, care face parte din această asociere, am solicitat o întâlnire cu reprezenţanţii firmelor contractante pentru a stabili modul de derulare a contractului. Solicitarea vine, în special, datorită apropierii perioadei de iarnă, în vederea evitării unor evenimente nedorite legate de blocarea circulaţiei autovehiculelor sau izolarea unor localităţi”, a declarat Cătălin Nechifor.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că discuţiile se vor axa pe capacitatea de intervenţie şi modul de organizare a bazelor de deszăpezire, asigurarea cu material antiderapant, a utilajelor specifice de intervenţie şi a personalului deservent.

Nechifor a arătat că în cazul în care se vor constata disfuncţionalităţi în modul de organizare şi în ceea ce priveşte dotarea cu utilaje, se va conveni asupra modului de soluţionare a acestor probleme, fie prin preluarea unor trasee de către firmele din asociere, fie prin subcontractarea unor părţi din contract, către alte societăţi, care pot demonstra că pot să întreţină drumurile judeţene pe perioada iernii.

„Pentru verificarea soluţiei adoptate,  se va constitui o comisie la nivelul Consiliului Judeţean care va inspecta fiecare bază de deszăpezire privind dotarea tehnică şi stocurile de nisip şi sare. Demersul iniţiat de instituţia noastră este pentru a ne asigura că circulaţia pe drumurile din administrare se va desfăşura în bune condiţii astfel încât locuitorii judeţului să nu fie afectaţi de ninsorile din această iarnă”, a încheiat Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava vrea să se asigure că Transporturi Auto Botoşani îşi respectă contractul pentru întreţinerea drumurilor.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CJ Suceava vrea să se asigure că Transporturi Auto Botoşani îşi respectă contractul pentru întreţinerea drumurilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Catrastofa trimis de
( 4 nov 2012, 10:59:01
Vaaaaai, ce nashpa ca n-o sa mai aiba cine imparti 'premii' pe la unii primari si inspectori de la CJ, sa spuna ca deszapezirea s-a facut ca la carte....Oare sa-i mai dati drumul un pic, macar iarna asta, ce ziceti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei