Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 feb 2012 - Anul XVII, nr. 27 (4932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La minus 29 de grade

Bărbat cu arsuri pe aproape tot corpul, după ce casa i-a fost înghiţită de flăcări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Stulpicani, a suferit arsuri pe mare parte din corp după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, ieri dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit de la coşul de fum  deteriorat.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a fost anunţat la dispeceratul pompierilor în jurul orei 6:50, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Gura Humorului şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi membrii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei.
La sosirea pompierilor, ardeau acoperişurile casei şi a unei anexe, iar flăcările ameninţau să se extindă la o gospodărie învecinată.
Intervenţia pompierilor a fost îngreunată şi de gerul cumplit de afară, la acea oră înregistrându-se în Stulpicani minus 29 de grade Celsius.
Incendiul a fost lichidat în jurul orei 10:30, proprietarul, Vasile M. fiind transportat la spital cu arsuri de gradul III şi IV la picioare şi la nivelul abdomenului şi arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi pe mâini.
„Au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 mp, şi acoperişul anexei, pe o suprafaţă de 30 mp, degradându-se pereţii portanţi ai locuinţei şi obiecte de mobilier”, se precizează în comunicatul ISU Suceava.
Tot din cauza unui coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile a ars, în urmă cu două zile, la Vicovu de Jos, o clădire din incinta unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare/debitare lemn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat cu arsuri pe aproape tot corpul, după ce casa i-a fost înghiţită de flăcări.
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bărbat cu arsuri pe aproape tot corpul, după ce casa i-a fost înghiţită de flăcări1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei