Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pedeapsă

Un an şi jumătate de închisoare pentru că a bătut un poliţist cu cătuşele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Individul care în urmă cu câteva luni a bătut un poliţist cu cătuşele din dotare, supărat că omul legii i-a spus că nu are număr de înregistrare la motoscuter, a fost condamnat zilele trecute de magistraţii Judecătoriei Suceava la un an şi jumătate de închisoare pentru infracţiunea de ultraj, respectiv un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Inculpatul, Toader-Costel Ifrim (37 de ani), din satul Corocăieşti, va executa pedeapsa cea mai grea, adică un an şi jumătate din închisoare, din care se va scădea perioada în care a stat în spatele gratiilor, în stare de arest preventiv.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţele superioare.

 

Scandal în trafic

Fapta pentru care a fost trimis în judecată Ifrim s-a petrecut în după-amiaza zilei de 7 septembrie 2010, în jurul orei 16:00.

Partea vătămată, agent la Postul de Poliţie al comunei Vereşti, se afla la volanul Loganului de serviciu, pe raza satului Corocăieşti.

La un moment dat, în dreptul maşinii de poliţie a oprit inculpatul, care se afla pe un motoscuter.

Toader-Costel Ifrim, susţin anchetatorii, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a început o discuţie în contradictoriu cu poliţistul, care i-a reproşat că nu are număr de înregistrare la moped.

Motoscuterisul a început să devină agresiv, trecând la înjurături şi chiar ameninţări, moment în care poliţistul s-a dat jos din maşină, cu sprayul iritant-lacrimogen din dotare, şi i-a cerut să vină a doua zi la postul de poliţie pentru clarificarea situaţiei.

Iritat de „tupeul” omului legii, Ifrim, se arată în actul de sesizare a instanţei, l-a prins de epoletul stâng de la uniformă pe poliţist, iar acesta din urmă a ripostat şi a pulverizat un jet de spray spre individul agresiv.

Intenţionând să-l încătuşeze, agentul de poliţie a fost îmbrâncit de Ifrim, amândoi căzând în şanţul din marginea drumului, moment în care poliţistului i-au căzut cătuşele.

Inculpatul, explică anchetatorii, l-a prins pe poliţist de cămaşă, i-a luat cătuşele şi l-a lovit de câteva ori cu acestea în zona capului.

 

A început să strige că-l bate poliţia

Toader-Costel Ifrim a fost imobilizat şi încătuşat abia după ce la faţa locului a apărut şi şeful Postului de Poliţie Vereşti.

Până să ajungă acesta, se mai arată în rechizitoriu, Ifrim a început să urle că e bătut de poliţie, adunând sătenii din zonă pe la porţi.

Atât poliţistul, cât şi inculpatul au fost puşi să sufle în alcooltest, iar rezultatul a ieşit negativ în cazul omului legii şi 0,98 la mie în cazul lui Ifrim.

Suspectul a fost arestat preventiv o zi mai târziu, pentru 29 de zile, iar în faţa procurorilor a declarat că nu îşi mai aduce aminte incidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un an şi jumătate de închisoare pentru că a bătut un poliţist cu cătuşele.
 Vizualizări articol: 2653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Un an şi jumătate de închisoare pentru că a bătut un poliţist cu cătuşele4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bataie trimis de
( 9 apr 2011, 13:57:34
sa va agreseze aceste specimene,ca asa e legea la noi,nu ai voie nici sa te uiti la vagabond ca tot el te da in judecata.astia trebuie pus bulanul pe ei si nu o sa mai caraie.pt.ultraj daca s-ar da vreo 7-8 ani de beharca,nu ar mai avea curaj sa vorbeasaca,ar umbla ca pe timpul lui CEASCA,cu SA TRAITI!
2.   Vrajeala trimis de
(11 apr 2011, 09:07:13
eu sunt tot din corocaiesti si in acea perioada eram in tara cand intr-o zi acel politist(care spune ca a fost batut cu catusele din dotare) find nou si cu tupeu venit la postul veresti ma luat la intrebarii de ce stau cu masina oprita pe partea carosabila "lunca"(camp)eu stand de vorba cu cineva dar el era plin de impresii si sa arate ca a devenit politist asta era faza ..deci in concluzie nu zic ca baiatul cu motoscuterul nu ar fi vinovat ca nu am fost de fata dar am vrut sa zic ca nici legea nu mai eca si inainte.cum te vede cu o masina straina ceva umbla siti cauta ceva ca sa scoata bani de la tine,daca vine prin corocaiesti cu "loganul "lor si te vede de 10 ori de 10 ori te opreste si te verifica la acte de parca nu tear fi vazut niciodata ..."jegosi coruptii asta sunt domnule.Sincer bine ia facut sai dea d-zeu zile scurte celui ce la lovit pe smecherul de politist si are sa o mai primeasca daca asa isi fac eel serviciul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei