Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie cu public

Indivizii care au rupt în bătaie un tânăr, în bar, de faţă cu zeci de clienţi, identificaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, ieri, că au fost identificaţi indivizii care, la sfârşitul lunii trecute, au snopit în bătaie un tânăr care se afla într-un club din zona stadionului Areni, în momentul agresiunii în local aflându-se în jur de 40-50 de clienţi. Doi dintre agresori au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cei patru agresori, se arată în comunicatul poliţiei, sunt Daniel Maruseac (29 de ani), din comuna Şcheia, Silviu Croitoru (23 de ani), din comuna Dărmăneşti, Ioan Ştefanov (26 de ani) şi Constantin Anghelina (26 de ani), ultimii doi din municipiul Suceava, trei dintre ei implicaţi în ultima perioadă în mai multe scandaluri şi bătăi în locuri publice.

Scandalul de care sunt acuzaţi cei patru s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 ianuarie a.c.).

Bătaia a avut loc în jurul orei 2:50, iar cel vizat a fost un tânăr din municipiul Suceava, Laurenţiu-Florin Mateiciuc (30 de ani). Acesta din urmă se afla la o masă, alături de un amic şi două tinere, când în local au intrat patru indivizi care au mers direct la Mateiciuc şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, dar şi cu unul dintre scaunele de la masă.
Victima a fost lovită cel mai probabil şi cu un cuţit, dat fiind faptul că a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, precum şi plăgi tăiate.

Potrivit poliţiei, Maruseac şi Ştefanov sunt dispăruţi de la domiciliu, fiind dispuse măsuri pentru găsirea lor.

Ceilalţi doi suspecţi, Anghelina şi Croitoru, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, petrecându-şi noaptea de miercuri spre joi în arestul poliţiei.

Deşi poliţiştii ar fi vrut le prelungească şederea în arest, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a decis ca cei doi suspecţi să fie cercetaţi în stare de libertate, luând faţă de ei măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pe perioada cercetărilor.

Între timp, victima agresiunii, Laurenţiu-Florin Mateiciuc, a depus plângere la poliţie şi şi-a scos certificat medico-legal, potrivit căruia pentru leziunile suferite are nevoie de 22-24 de zile de îngrijiri medicale.

 „În baza materialului probator administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei patru suspecţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizii care au rupt în bătaie un tânăr, în bar, de faţă cu zeci de clienţi, identificaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 5 voturi
Indivizii care au rupt în bătaie un tânăr, în bar, de faţă cu zeci de clienţi, identificaţi de poliţie4.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rapenilor trimis de
(11 feb 2011, 14:47:28
Domnilor PROCURORI,ce mai kuta jigodia aia de MARUSEAC DANIEL in libertate,la cate probleme va mai face? Legatil si bagati vreo 3 ani la racoare si o sa vada el atunci cum e sa fii inchis si cat de bine e in libertate. Rapanule ce esti numai jmegher nu te numesti.
2.   De necrezut trimis de
(11 feb 2011, 17:47:13
cum nu i-a considerat periculosi procurorul si i-a lasat in libertate pe cei doi? Adica oamoara omul si ei nu sunt periculosi? sunt curios cum se va finaliza cazul
3.   Comentariu trimis de
(12 feb 2011, 02:18:01
Eu chiar cred ca judecatorii astia care dau asa niste solutii fac misto!!
Nu se poate sa fie asa de incompetenti!!Sau mai stii?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei