Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iun 2010 - Anul XV, nr. 138 (4429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Curăţenie

Primăria câmpulungeană s-a apucat de cosit pe străzi

Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a văzut nevoită ca în cadrul operaţiunilor de curăţenie şi întreţinere a străzilor să includă şi cositul pe trotuare. Situaţia a survenit pentru că buruienile au fost lăsate de gospodarii localnici să crească până la dimensiuni impresionante, chiar în faţa porţilor caselor.

Câmpulungenii sunt convinşi că e treaba administraţiei locale să taie “dudăul” de pe stradă, aşa cum e treaba lor să îşi facă rânduială în curţi. Edilii locali spun însă că există o hotărâre a Consiliului Local prin care toţi locuitorii urbei sunt obligaţi să îşi întreţină curăţenia şi în faţa imobilelor în care locuiesc sau în care au sediile afacerilor. Pentru că localnicii nu se lasă convinşi, primăria a trebuit să asigure cosaşii, ca să nu ajungă staţiunea cotropită de buruieni.

“Am anunţat prin toate mijloacele că oamenii au obligaţia să întreţină curat locul din faţa porţii. Degeaba, parcă nu mai au câmpulungenii coase...Am încercat să îi convingem cu frumosul, cu diplomaţie, dar se pare că trebuie să recurgem la sancţiuni. De data asta curăţăm noi, pentru că nu putem aştepta să se trezească simţul civic în concetăţenii noştri, dar imediat după asta vom trece la sancţiuni dure, ca în ţările vestice, pentru cei care ignoră prevederile legislaţiei locale în privinţa curăţeniei”, ne-a spus viceprimarul câmpulungean, Mihăiţă Negură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria câmpulungeană s-a apucat de cosit pe străzi.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Primăria câmpulungeană s-a apucat de cosit pe străzi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! trimis de
(15 iun 2010, 13:52:04
Ce oras era Campulungul acum 20-30 de ani si acum ti-e rusine sa ducu niste musafiri in centru...Se poate face treaba,dar nu se vrea,cred.Cel putin de cirpit si varuit cladirile dib centru,se aseamana cu un oras mort.
2.   Bun simt trimis de
(15 iun 2010, 14:25:41
Domnul Negura mai are obraznicia sa aduca vorba de obligatiile campulungenilor?Dar despre obligatiile alesilor locali de a-si respecta promisiunuile din campania electorala nu pomeneste nimic?Printre altele,campulungenii platitori de taxe au dreptul de a circula pe strazi asfaltate si curatate.Sau nu?
3.   Ciudate hotararile astea trimis de
(15 iun 2010, 15:43:17
Tot aud ca obligatiile firmelor sunt sa faca o multime de chestii, pe domeniul public din fata sediilor: curatat zapada iarna, maturat, stropit, cosit, etc. vara, adunat frunze toamna, etc. Am o intrebare, daca e cineva amabil sa raspunda: cum poate sa cheltuie o firma bani pentru a finanta niste lucrari pe un teren care nu-i apartine (vorbim de domeniu public) ? Stiu ca la firmele de stat este interzis asa ceva; nu ai voie sa faci cheltuieli pentru investitii sau de alt gen pe un teren care nu iti apartine. Firmele private au voie ? Extinzand, se poate ca o firma X sa plateasca legal niste lucrari de intretinere ale gazonului din fata casei mele ? Ca tot nu-i terenul ei, deci in principiu ar merge ? Poate ne lamureste un jurist !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei