Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 oct 2008 - Anul XIII, nr. 240 (3921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finalizare

Termica dă drumul la căldură şi la punctele termice recent modernizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de sâmbătă, locatarii blocurilor la care căldura este furnizată în sistem centralizat de la punctul termic Tudor Vladimirescu vor beneficia de căldură.

Directorul Termica, Constantin Plăcintă, a precizat că probele de presiune pentru furnizarea căldurii vor începe din timpul zilei, pentru ca pe timp de noapte locatarii să beneficieze de acest serviciu la parametri normali.

Acest lucru este posibil deoarece lucrările la acest punct termic au fost finalizate cu câteva zile înainte de termenul limită stabilit prin contract – 15 octombrie.

Nu acelaşi lucru poate fi spus şi în cazul punctului termic Hotel, unde lucrările de modernizare vor fi finalizate tocmai miercuri, 15 octombrie, tot atunci urmând să fie demarate şi procedurile de furnizare a căldurii.

În timp ce căldura este furnizată la toate punctele termice din oraş, cu excepţia celor două modernizate, sunt încă blocuri din Obcini şi George Enescu unde, din cauza vechimii reţelelor,  conductele au cedat de cum a început furnizarea căldurii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica dă drumul la căldură şi la punctele termice recent modernizate.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Termica dă drumul la căldură şi la punctele termice recent modernizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CA LA NOI LA NIMENI trimis de
(11 oct 2008, 12:19:42
Si face cienva ceva in a repara sau inlocui acele instalatii vechi din cauza carora nu ne-am "bucurat" de caldura decat o singura noapte? Este a treia zi in care astept sa se dea caldura si nimik. Si cum a inceput deja weekendul nu se v-a deranja nimeni sa se deplaseze la fata locului pentru a efectua reparatiile necesare. Bine ca atunci cand vien vorba de facturi nu mai dovedesc in a le incarca mai ales cei de la ELSACO care au un sistem de calcul numai de ei stiut si datorita carora Termica isi mai scoate din pierderi ca doar nu o sa le plateasca ei
2.   Apa calda la Belvedere nu exista trimis de
(11 oct 2008, 17:13:33
la Belvedere nu exista apa calda desi pe tevi curge cu presiune apa rece -ce se intampla cu acest bloc unde nu este caldura dar nici macar apa calda ?! -de ce trebuie sa platim apa rece de pe tevile de apa calda la pret de apa calda , cand nu avem asa ceva? E cumplit ce se intampla la aceasta asociatie !!
3.   Prostimea nu sufera... se economiseste!.... trimis de
(11 oct 2008, 17:45:54
Ne tin scumpiteii in frig pentru a ne arata cat sunt de importanti si ca sa nu cricnim cind ne icarca ,,din greseala 'nota de plata! Eu nici nu mai vreau caldura, sunt congelata la nervisori.... Lasa prostimea sa stea in frig, e bine ca nu stie ca atunci cind e cald, e bine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei