Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 122 (8346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gata cu campionatul sătesc!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu vreo săptămână, într-o discuţie cu doi dintre prietenii mei care sunt angrenaţi în fotbal de o viaţă, analizam toţi trei şansele pe care le-ar avea Foresta Suceava de a promova în acest an în liga secundă, după eşecurile din anii anteriori. Era înainte de meciul tur din prima "semifinală", cel dintre ai noştri şi Râmnicu Sărat, în care, ziceau ei, şansae de partea Forestei. Ceea ce s-a şi demonstrat, în meciul disputat în deplasare ai noştri terminând egal, 1-1, după ce au condus cu 1-0 o bună bucată din meci. Mai spuneau prietenii mei că din câte ştiu ei şi din câte au văzut, alături de ai noştri pare favorită şi Ceahlăul Piatra Neamţ, arătând o evoluţie clară de când şi-a tras antrenor "cu firmă", adică pe Cristian Pustai. Aşadar, barajul în 4, conform sistemului absolut idiot inventat de Federaţia Română de Fotbal (primele două echipe din cele două serii joacă iniţial încrucişat, iar apoi o "finală" între cele două câştigătoare) devine un baraj între cele două din aceeaşi serie, concret: Foresta şi Ceahlăul, dacă pronosticurile s-ar adeveri. Numai că Ceahlăul a avut un semieşec, nereuşind cu Metalul Buzău decât un egal, tot 1-1, situaţie în care favorita devine Metalul. Astăzi, vom vedea dacă specialiştii au avut dreptate. Nu mă îndoiesc că Foresta îşi va valorifica şansa, iar Ceahlăul este totuşi cotatăşi ea cafavorităla casele de pariuri. De-o fi una, de-o fi alta... Vreau să cred că de data asta rupem tradiţia înecării la mal şi că Goe va avea, dincolo de ştiinţape care nimeni nu i-o poate contesta vreodată, şi stropul de baftă care să ne aducă tuturor bucuria aşteptată. Azi trebuie să facem al doilea pas din cei 4. Hai Foresta, hai în B, că ne-am săturat de campionatul sătesc!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gata cu campionatul sătesc!.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gata cu campionatul sătesc!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei