Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 113 (8337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fiecare campioană pe limba ei piere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mă declar relativ impresionat de felul în care a jucat FCSB la rezultat, exact cum spusese Haralambie ăla într-o conferință de presă. Chiar ne dă iluzia că ar conta ca antrenor. Sigur, când îl scoți pe Coman deja din minutul 70 și nu mai ai nicio ocazie de securizare a rezultatului cu o echipă a CFR-ului șchioapă și legată cu o mână la spate, te expui. S-a întâmplat și la case mai mari ca echipa dominantă să fie egalată dintr-o întâmplare. Dar norocul a ținut cu zecile de mii de spectatori la mingea aia deviată în transversală... Oricum, n-a plouat cu ocazii la poarta lui Scuffet, bucureștenii au măcinat cu răbdare, știau că greșeala se va ivi. Dar a cui să fi fost vina? Gică Popescu zice că Scuffet s-a grăbit să iasă, ceea ce mi s-a părut și mie. Și tot Gică Popescu minimalizează meritul lui Olaru, despre care zice că n-ar fi vrut să dea pasă! Hopa, cum așa? Doar pentru că nu s-a uitat?! Mi-e greu să cred că un fotbalist de talia Baciului a uitat de pasele date ”pe neve”, din exercițiu. Olaru asta a făcut, a cartografiat terenul și a trimis apoi din prima în zona aia, că doar nimeni n-are pretenția să fi calculat ca la jocurile de biliard pe calculator. Ba chiar eu am avut inițial impresia că va interveni Kolinger, doar că acesta n-a excelat ca intuiție, deplasându-se spre bandă, iar de întors, a întors ca tirul și tot așa a și accelerat, de a părut Coman bolid pe lângă el!

În fine, cu ocazia acestui rezultat scontat, scenariul ”cel mai SF” rămâne așa cum îl arată numele, CFR ieșind din lupta pentru titlu. Va conta însă la indirecta cu Farul. Ne mai dăm seama de ceva, că punctul ăla aproape eroic al Farului din meciul de la Craiova nu este unul câștigat, ci doar o rămășiță a celor două pierdute. Fără acel punct acum Farul era la egalitate cu FCSB, deci tot victorie îi trebuia în meciul direct pentru a fi campioană, iar în cazul unui egal cu FCSB, tot victorie îi trebuia în ultima etapă cu CFR. Într-o singură situație, destul de improbabilă, acel punct ar conta cu adevărat, și anume dacă Farul și FCSB încheie play-off-ul cu același număr de puncte, caz în care echipa lui Hagi are avantajul punctelor pare la înjumătățire, adică fără rotunjire. Asta s-ar întâmpla dacă Farul pierde cu FCSB, apoi bate la CFR, în timp ce FCSB termină la egalitate cu Rapid! Greu, dar nu imposibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiecare campioană pe limba ei piere.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fiecare campioană pe limba ei piere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei